Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

JoeM 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady polemizovat o filozofii scénáře a smyslu filmu, jelikož to prostě nemá smysl. Oproti tomu ale nemůžu snímku upřít celkem obstojně zvládnutý herecký výkon prostředního z bratrů Baldwinů. Tento á la drsňák/hezoun ochraňuje hodně sexy advokátku v podání tehdejší fakt sexy modelky/herečky? Cindy Crawford proti bývalým členům KGB trpícím dilematem z nepříliš přesvědčivého amerického přízvuku. Nechybí napětí ani akce téměř od začátku filmu. Nevím proč, ale nějak mi tahle oldschoolová sentimentální jednohubka na večer utkvěla v paměti (možná taky díky tomu štěku Salmy Hayek), a proto jí prostě ty tři hvězdičky dám. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uz upoutavky lakaly hlavne na lechtive sceny s hlavni hrdinkou (Cindy Crawford), coz je logicke, protoze ji to slusi a pevne telo ma taktez. Jenomze premisa filmu je neoriginalni, lepe receno je divak postaven pred velmi predvidatelny sled udalosti, ktere jsou navic nezajimave podany onomu dychticimu tvorovi. Beckovitost z toho jen zari. 40% ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Rutinérsky natočený akčný film bez štipky invencie a nápaditosti, bez akejkoľvek originality s otrasnou Crawfordovou a ešte horším Baldwinom plný nudy a príšerných logickych dier ... Sorry Cindy, ale ty na hraný film NEMÁŠ ... A Andrew ty nemáš snáď vôbec na nič, čo sa týka filmu :D. Z milosti dám 2, ale nepýtajte sa ma prečo - nedokážem na to odpovedať ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

NIČ-ČIN-PUĽČ... Odpad nedám dopozeral som to, ale s vypätím síl. Tupé, neoriginálne, tuctové, nudné. Je tu síce všetko, čo sa od akčného filmu čaká (streľba, výbuchy, nahota, sex, teroristi...), ale je to pospájané tak neprirodzene až umelo. O hercoch sa dá povedať, len to, že šichtu si odbili, zhrabli pár dolárov a ideme ďalej. Herecké výkony gumové, výraz nula. Rusi počítačovo a munične vybavený nedokážu zastaviť jednu pipku a nafrneného policajta, aké originálne. Vlaste sa teraz zamýšľam, za čo tú hviezdu dávam. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama