Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Vyrastal som na romantických teen komédiách a medzi moje najobľúbenejšie patrilo aj Také normálne dievča. Tento film má ešte stále u mňa miesto a rád sa k nemu vraciam. V tom čase to bola originálna romantická komédia so začínajúcimi hviezdnymi hercami a výbornou hudbou. Druhý diel je tak trochu kópia prvého s tým rozdielom, že ja už som asi starý a dnešnej gerenácii nerozumiem, a preto bolo pre mňa kus trápenie sa na to pozerať. Neľutujem však, že som to videl už len kvôli Rachael Leight Cook, ktorá nestratila nič zo svojho sexepílu a Matthew Lillardovi, na ktorom sa už zub času trochu podpísal, ale to aj na mne :-) Ak ste teen, tak ten film bude pre vás možno vstupenka do teen romantických komédii a bude sa vám to určite páčiť, ak ste však vyrastali na starom diely, Prcičkách, Sexbombe od vedľa, 10 dôvodov pre ktoré ťa nenávidím, tak to nebude nič pre vás a môžete sa zaradiť približne do mojej vekovej skupiny a priblížiť sa môjmu hodnoteniu a možno aj k horšiemu. Ale áno za ten záver si tam ešte jednu hviezdičku prihodím. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Šel jsem se podívat jen na Tannera Buchanana který je skvělý jak na seriálovém tak i na filmovém plátně... Ovšem to byl jeden z mála plusových faktorů filmu... Dialogy vypadají jak kdyby si je někdo vyndal z prdele nebo je vymyslel Bartoš... Scénář dělali piráti a hudbu hluchej frajer... Ale celkově tenhle snímek je jen přehlídka infulencerů.. [ 15%] ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdinka je od prvnich okamziku nesnesitelna. "Dneska si jeste nebyla online". Postrada hloubku. V tomto sladkem kousku jsou sami pekni lide. Promena Rae a Buchanana je hloupa. Film je nezajimavy a nesoudrzny ,ale aspon nespachal zlocin proti humanite. Mlademu vesnicanovi,ktery nevidel Takova normalni holka se to bude libit.Me pobavilo par hlasek jako "to je moje misto v ekosystemu", "fuj to je hnus,co vlastne kone zerou?" ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po 22 letech si někdo řekl, že by bylo pěkné překopat komedii Taková Normální Holka jelikož asi práva na remake mu nedaly tak změnil jen to, že kluk se pokouší nalákat  holku na ples na holku (s pěkně nechutnými nehty mimochodem) co chce nalákat kluka na ples. Bohužel dopadlo to průměrně vše se točí kolem facebooku, tiktoku, followerů a takových sraček a v celém filmu jsou jen 2 slovy dva vtipy (když zjistil, že jednorožci neexistují rozbrečel se a nikdy nevíš, který sex bude tvůj poslední) a , aby jsme šly s dobou narveme tam i lesby co na tom , že ani jedna ta holka na lesbu nevypadá a ani se tak nechová diváci to asi řešit nebudou. Hudba je taky tragická jedna píseň se tam  objevuje třikrát (asi daly interpretce nejvíce peněz) a jediný dobrý song je Teenage Dream od Kate Perry a to ještě na karaoke.  Ten taneční souboj je zde příšerný a navíc je na jakousi sračku. Jediné co zde jde pochválit je plakát a to, že se zde uráží Harry Styles z Homo Direction a konec . P.s. jako vážně oni tam daly Kiss Me do tanečního remixu a ještě tak krátko ubohost 40 procent ()

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. V půlce jsem to vypnula. Šílený dialogy, extrémně nesympatické postavy, děsná hlavní hrdinka, super moderní pozadí příběhu super trapné a prvních cca dvacet minut podivně roztřesená kamera, ze které mě začala bolet hlava. She´s all that mám moc ráda i po těch letech, tohle ale ani nemá cenu srovnávat, protože ačkoliv byla Taková normální holka pubertální romantický film z americké střední školy, pořád to byl miloučký oddechový snímek. Tohle je prostě jen nesnesitelná nablblá marnost. Vyhnout se obloukem! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama