Reklama

Reklama

The Accursed

  • Velká Británie The Accursed
Trailer

Rodinný přítel požádá Elly (Sarah Grey), aby se několik dní starala o starší ženu žijící v odlehlé chatce. Ta ochotně souhlasí s tím, že krátký výlet do lesa bude pěkným odpočinkem. Chata se ale ukáže být vším, jen ne rekreací, když Elly začne halucinovat způsobem, který zastírá realitu s jejími sny. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardní hororové béčko, kde se toho většinu času moc neděje a náznak atmosféry přijde až v úplném závěru, kdy už se toho nedá moc zachránit. Ačkoliv je nápad se prokletím a hledáním nového těla pro démona poměrně ohraný, dalo se z něj celkem v pohodě vytřískat víc. Škoda promrhaného potenciálu v sympatickém obsazení...40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma dosť navnadil i naštartoval. Bol vizuálne premakaný a tiež celkom atmosféricky, trochu mi pripomenul filmy od Sama Raimiho. Lenže potom to začalo byt až neznesiteľne rozťahane a otravne. Od toho začiatku, do posledných desať minút sa tu nič nedialo. Je fakt, že tu bolo niekoľko dejových liniek. Jedna sa zameriavala na detektívnu činnosť kamarátky, druhá zas na problémy v dome a tretia na nezaujímavé a zbytočné postavy u ktorých som nepochopil načo tam boli. Mohlo byt z toho oveľa záživnejšie dielko, len režisér by sa musel predtým trocha odviazať a to neurobil. I keď vizuálne mi to pripomínalo produkciu Sama Raimiho, tak prevedením vobec. Jedna dosť efektná ruka  s drápami bola solídne prepracovaná, ale len tá nemohla tomuto filmu zvýšiť razanciu. A  ani originalitu, keď niečo veľmi podobne som už videl v Kliatbe z temnot. Koncový Démon bol ťažký frajer čo sa týka vizáže, ale už ani on nemohol zastaviť vlažne pocity z premárneného potenciálu. Slabé 3*. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Začátek byl parádní a celkem navnadil. Po úvodních titulcích už to ale taková sláva není. Alespoň co se týče hororový stránky. Děj je pomalejší ale né vyloženě nudnej. Ale člověk by v hororu očekával přece jenom víc napětí a hutnější atmosféru. Vše se mění v poslední ďábelské půlhodince. No co si budem. Nejde asi o nic extra ale mě se to celkem líbilo. Prostě taková koukatelná jednorázovka. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská navštíví s dcerou nějakou babku a chce po ní , aby udělala zaklínadlo, aby posedl démon jednoho chlápka. Dá ji k tomu jeho údajnou krev tak to ta babka vypije a zjistí, že ta krev je její s tím, že ta ženská se mstí za to, že ta babka zabila jejího manžela tím pádem démon vleze do ní dcera sežere jeden démonův prst díky tomu asi přijde o jazyk a zavřou ji tam v baráku. Posuneme se v čase dál a sledujeme blondýnu co chce pomáhat lidem v Haiti je tam , ale špatná situace a nikoho tam nepouštějí. Jelikož nemá peníze a umřela jí matka tak přijme práci pečovatelky o nějakou babku co je v komatu. Samozřejmě vše má spojitost a na konci se to vyřeší. Bohužel je to nudný film kde se něco děje jen na začátku a na konci za to je plný divných střihů třeba ženská pije rozbije sklenku střih běhá venku halucinačních scén oběšená ženská po ní háže jablka a vše už někde bylo (ženská co lezou z huby muchy Vymítač Ďábla posednutá ženská co předává něco dál V Zajetí démonů zlo , které chce někdo zničit jen tím, že zničí dům 3:15 Zemřeš, Poltergeist a dalo by se pokračovat) 10 procent za herečku z Prciček a za vyříznutý ksicht. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne ako hovorí Trevor, malo to byť natočené ako krátkometrážny film, alebo, ako hovorí Carnifex, film treba pretočiť na posledných 20 minút. A vidieť prvých 5. Zvyšok je módna prehliadka. ()

Reklama

Reklama