Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (378)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, hodně jsem se bála, protože i když jsou "Tři tygři" schopni plodit neskutečné perly, jsou také schopni přijít s totální žumpou. "JACKPOT" je (díky bohu!) až překvapivě mírný a fekálního & sexuálního humoru je v něm opravdu minimum, což si podle mě (bohužel!) naplno vykompenzují v chystaném filmu "Vzestup a pád Jugoslava Vavary". Ale kdo ví, třeba... nope, Vavara je vždycky fekál, bude to průser.;-) V prvním celovečeráku nicméně "Tři tygři" opět dokazují, že Češi mají potenciál pro točení akčních filmů, jen jsou líní a bez nápadů. Herecky jako již tradičně výborné (především Čuba a Kozub), vizuálně jako již tradičně profi (kameraman a střihač holt svoji práci ovládají), dějově nic originálního, ale to se dalo čekat již podle traileru. Suma sumárum, za mě cool překvapení, které alespoň lehce prohráblo stojaté vody českého filmu. Objektivně 4*, pátou hvězdu (při)dávám za směšně nízké hodnocení. To tu nikdo nechápe nadsázku a lásku ke kravinám? ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je takový lepší průměr, ale pak se film začal opakovat a vtipy byly trapnější a celé to byla už taková nuda. 3 tygry mám rád, ale tenhle film se hrubě nepovedl a chvílemi jsem se opravdu cítil trapně, že tohle fakt šlo do kin. Když to srovnám s filmem Vyšehrad, který byl v kinosálech v podobném období, tak je to smutné srovnání a tenhle film by byl nejlepší, kdyby byl jen na internetu. ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Ako keby Michal Suchánek a Richard Genzer našli zabudnutý scenár od dvojice Ladislav Smoljak, Zdeněk Svěrák. No a aby ich nikto nemohol napadnúť skrz krádež, tak urobili "zopár" zmien. Áno, je naozaj je tak špatné, ako to znie. Shoky & Morthy: Poslední velká akce sú u mňa za 1*, ale oproti Jackpotu majú absolútne všetko lepšie zvládnuté, a preto jednoducho musím dať odpad. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyl takový průser. Samotné skeče ale této partě sednou víc. Například letošní Vyšehrad mi přisel dost lepší. Film ocení hlavně fanoušci této šílené party, zbytek na to asi bude jen nevěřícně hledět. Zápletka je dost jednoduchá, David vyhraje velkou výhru pomocí stíracího losu a snaží se spolu s Milanem dostat do Prahy kvůli proplacení výhry. To se ale nelíbí místnímu mafiánovi, a tak na ně pošle svoje kumpány. Po cestě zažívají spoustu šílených a trapných situací. Vtipné to sice je, ale zas ne tak, že by se člověk za břicho popadal. Ale třeba scéna v kostele je dobrá. Je tam i dost cameí a ačních scén. "Přepálil start." :D ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Když na začátku filmu hovoří David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) o svém otci, tak se v různých záběrech mění velikost bagety, která mu vyčnívá s pusy. (Duoscop)
  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)

Reklama

Reklama