Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor Vševěd začal trpět samomluvou, protože je prý fajn promluvit si s inteligentním člověkem." Vědomostní soutěže mám rád a tady je otázek fakt hodně. To mě baví. Vyhrát je však hodně těžký, protože záleží na délce otázek a rychlosti čtení otázek. Moderátor se sice tváří, že soutěžící jsou jeho tým, ale s lovci to má natrénovaný a ti odpovídají dřív, než přečte celou otázku. To se fakt nedá vyhrát, pokud není lovec po mejdanu nebo tam nestojím já. Já totiž vím, že vzorec kyseliny pentahydrogenjodistý je H5IO6, rozeznám fotbalistu od hyperbolickýho paraboloidu a ovládám i novelizaci Ohmova zákona: Čím je dívka lehčí, tím je menší odpor. To je sice všechno, co bezpečně umím, ale na Doktora Vševěda by to mohlo stačit. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to teda není nic tak převratného nebo geniálního, co si budeme, ale v současnosti je to rozhodně ta nejlepší (a asi i jediná) soutěžní (a asi i nesoutěžní) reality show, kterou můžete v televizi vidět. Nova to dobře přebrala, dotáhla do toho skvělého Sokola jako moderátora i dobře zvolenou čtveřici lovců a hlavně (až na ty speciály) zde soutěží obyčejní lidé, žádné celebrity a "celebrity", jak je tomu dneska už pomalu pravidlem. Je mi to prostě sympatické a vždycky, když to někde vidím, tak se na to rád podívám. 4* ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní soutěže mám ráda. Člověk zjistí hloubku svých neznalostí  a něco nového se dozví. Tato soutěž je svižná, poučná i zábavná. Co se týče toho, že by se jednalo o podvod na diváky v tom smyslu, že by lovci mohli znát předem scénář otázek a mohli si najít před vystoupením odpovědi nebo znát otázky i odpovědi a potrápit jen svou paměť, tak tady mluví proti početný štáb,  z něhož by jistě někdo na případný podvod na diváky upozornil. Taky si myslím, že lovci by se k nějakému podvodu nepropůjčili. Nevylučuji ale možnost, že se na tvorbě otázek podíleli. Co se týče výhry, která je v daném případě nízká a já jsem ji v desítce sledovaných pořadů viděla jen jednou, tak ta asi není podstatná. Soutěžící zřejmě dostávají honorář za účinkování v zábavném TV pořadu. Ondřej Sokol je vtipný moderátor a všech pět lovců bylo dobře vybráno. Vadí mi trochu vysílací čas soutěže, který se překrývá se stejným žánrem na ČT - A-Z kvíz a slovenským Duelem na RTVS, které taky ráda sleduji. Něco jiného je sobotní Hvězdný speciál se známými osobnostmi. Otázky jsou jednodušší, aby se umělci neztrapnili a lovec se občas vědomě zmýlí, aby se co nejvíc peněz vyhrálo na charitu. Tady bych řekla, že je to naaranžované. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

(Skoro) každodenní příležitost pro Ondřeje Sokola, aby si mohl honit svoje ego a upozorňovat na sebe svým chováním na úrovni totálního diletanta.  Ve Tváři byl ještě snesitelný (zpočátku), ale ted má takový ego, že si nejspíš myslí, že se bez něj TV Hov** neobejde, tak je tam skoro furt, včetně 4 hodin na Silvestra. Velebnosti, jdu blejt. I když... samozřejmě by to mohlo být i horší. Kdyby to moderoval kkt Genzer, tak už bych dal odpad. Tu jednu hvězdičku dávám za to, že aspoň někdy to zmanipulují tak, aby někdo vyhrál a za některé sympatické "lovce" jako Kalkulátor či Kvízová dáma. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem po dlouhé době viděl za něco, kde účinkuje Ondřej Sokol a neleze mi vyloženě na nervy. Už jen proto jedna hvězda navíc. Ta druhá je proto, že celkově mi přijde koncepce tohoto pořadu jakžtakž zajímavá, přestože i já mám velké pochybnosti o regulérnosti a znalostech samotných „lovců“ – ten típek je buď nejchytřejší v republice, nebo zná odpovědi dopředu. Není to však tak zajímavé, abych tomu věnoval zvýšenou pozornost. Viděl jsem to asi třikrát-čtyřikrát (z toho jedno tam byla lovkyně)… ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku účastnit se jako jeden z expertů pořadu přijal v době, kdy ještě studoval. (Olík)
  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Přezdívku „Kvízová dáma“ dostala proto, že právě kvízy jsou jejím velkým koníčkem a též druhým povolání. Spolupracuje zejména se společností Albi. Už dříve se jako soutěžící zúčastnila pořadu Nejslabší, máte padáka (od r. 2002). (Olík)

Reklama

Reklama