Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Riskuj s noblesním moderátorem Janem Rosákem to sice není, ale i Na lovu má něco do sebe. Lovci jsou nekompromisní, otázky zábavné a celé to schéma mě moc baví. Jediné mínus je velice slabý moderátor Sokol, který velmi často zabředne až do trapnosti. Tady by to chtělo změnu, jinak v pohodě. P.S. Kdo neví, který herec ztvárnil hlavní roli v TANCI S VLKY, měl by být okamžitě vyřazen ze soutěže. Pro nevzdělanost. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, ale před týdnem jsem objevil tuhle vědomostní soutěž a je to od dob Milionáře jediná, která mne chytla. Možná, že slabším místem je jakože vtip za každou cenu u okének soutěžících, ale to je šumák, protože samotná soutěž má zajímavý systém, solidního moderátora a perfektní lovce. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

Pořad na jedno použití, inspekce vědomostí. Ondřej Sokol má snadnou práci, rychle předčítá, občas vtipný. Lovec proti soutěžícímu, shlíží naň z výšky, občas perlí poučky a vědomosti. Soutěžící předem odsouzený k defenzivě. Dal bych i dvě - ale vlastně mne to nebaví. 25%. ..... A když už moderátor - Ondřej Sokol je zábavný asi jako M. Preiss v Milionáři. Nějak to tam není, i když je to velice šikovný člověk a dělá všechno, všechno ...všechno. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechny / většinu na tomto pořadu tak strašně pohoršuje. Ano, není to Chcete být milionářem? a Ondra Sokolů taky nepatří mezi mé oblíbence, ale co byste čekali od vědomostního pořadu běžícího od pondělí do pátku v podvečer? Ano, vtípečky často nejsou nejsofistikovanější, ale nápad to má a člověk se něco dozví... 80% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zajímavá soutěž, kde se sice nehraje o kdovíjaké peníze, ale na těch pár minut zabaví. Občas se chytám víc, než soutěžící i lovec, občas jsem úplně mimo. Sokol je fajn, jen by mě zajímalo, jestli jsou lovci v zákulisí v nějaké výhodě. Ve výsledku nic světoborného, potěší ale kadence otázek, takže se divák nebude nudit a neustále v časovém presu přemýšlí nad správnými odpověďmi. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová se původně do pořadu přihlásila jako obyčejná soutěžící. Prokázala však takový přehled a znalosti, že byla televizí Nova angažována do role vzdělance, který proti čtveřici soutěžících bojuje. (Olík)

Reklama

Reklama