Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (170)

elgreco 

všechny recenze uživatele

Dát medvědům míň jak 5 hvězdiček? To raději sežeru brouka oškliváka ratata čuňata! Óda na hravost. Jako starší brácha, jsem byl ten větší mevěd… je to prostě realistický…, i když jsem nebyl takový "šidítko", to teda ne:-) Jo a kdysi jsem někde četl "psychoanalytickej" rozbor medvědů…, ono je tam toho fakt dost o dětství a dospívání… a návratech do dětství… a Rudolf Deyl to namluv perfektně. Líbí se mi víc než Filipovský v druhé sérii. Musim jít, pálí se mi ta vtipná kaše, co si vařim, abych byl nejchytřejší medvěd u Kolína! ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční záležitost, kde hranice představivosti, animátorské tvůrčí schopnosti, filmařské vynalézavosti a hravosti jednoduše neexistují. Smekám a navždy budu obdivovat dokonalost tohoto perfektního projektu. Nejkrásnější na tom všem je ta odvážnost, kdy (pokud neznáte průběh) nikdy nevíte, co vás čeká za pár okamžiků. Promakané do nejmenšího detailu. ()

Reklama

thorewi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, příběhy dvou medvídku od Kolína s emi nelíbili kdysi, nelíbí se mi ani teď a už se mi asi ani nikdy líbit nebudou. Důvodem je nejspíše to, že mi jejich humor nepříjde až tak humorný a jejich příběhy až tak zajímavé. Ale jinak je Břetislav Pojar skvělý režisér, na tom nezmění nic ani moje antipatie k této sérii. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z řady večerníčků  kreslených jedním z našich nejznámějších kreslířů, tentokrát panem Břetislavem Pojarem. Pro mého tátu jako dítě to byl jeden z nejoblíbenějších hned po večerníčku O vepříku a kůzleti a pro mně z té řady večerníčků vytvořených panem vlastně taky , nedivím se že jej děti milovali, není nic milejšího pro nevinné děti než večerníček plný zvířátek, protože jedině to rozvíjí v dítěti city a podle citů z něho vyroste bud´ hodný nebo zlý člověk. Jen s těmi dialogy mezi medvídky to možná trochu přehnali, v podstatě spolu vedli rozmluvy jako dva dospělí muži a ještě přitom narážely na ženy, no aspoň vím odkud táta pochytil ty chlapské řeči . ()

 

všechny recenze uživatele

Jak já tydhle dva medvědy nesnášela, jako malá holka jsem ten večerníček nemohla vystát a ani teď v něm nenalézám nic, proč ho zapnout, ale na jeho obhajobu musím říct, že "se mi to nelíbilo" a "ty hlasy a vůbec všechno bylo nesympatické" nejsou moc racionální argumenty a není to úplně stupidní, takže 2* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Epizoda obsahuje podprahovou zprávu "Hlasuji pro mír". (davidrohusch)
  • Medvídci si vykají a oslovují se pane. Přestože hned v prvním díle dojde k objevu, že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním „to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové“. Přesto si celý seriál dál vykají. (sator)

Reklama

Reklama