Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (177)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po čem muži touží 2 je ve své podstatě taková kopírka jedničky, kdy šablona zůstala naprosto totožná, změnila se jen ústřední dvojice a několik dalších prvků. Jiří Langmajer hraje perfektně, postará se o hned několik výborných komediálních scének, z ostatních herců nejvíce pobaví Marek Taclík a Leoš Noha. Snímek má fajn odlehčenou atmosféru, příběh je opět jednoduchý, nicméně naprosto dostačující a odpovídající danému žánru a námětu. Přestože mě jednička bavila o trochu víc, musím uznat, že se Rudolfu Havlíkovi povedlo znovu natočit příjemnou oddechovou komedii, která by nikoho urazit neměla. 6/10. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Klasická česká (čti podprůměrná) komediální jednohubka, která sice přináší jen stokrát viděné, ale pokud u snímku vypnete mozek a budete koukat do pop-cornového kýble, je velká šance, že nebude s kina odcházet totálně znuzení. Jinak toporný příběh z odpadních vod tahá nahoru snad jen trojice Langmajer - Polívková - Taclík a kvalita kukuřice. Prosím, trojku již ne! (35 %) ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No... Jednička v sobě měla skoro všechno a fungovala. Proč přesně se natáčela dvojka, nechápu. Příběhově to nijak nenavazuje, je to prostě další samostatný film na stejné téma (jen opačné proměny) se stejnými herci. Dobře není to hnedka nějaký odpad, nechybí humor, furt to je jistým stylu vtipný. Jen už občas i trapný oproti jedničce. Neurazí to ale zároveň už to bylo celé asi zbytečné. 60-65% a jestli vyjde trojka, tak se obávám že už klesneme na pade ... :D ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Anička Polívková v prvním filmu v roli chlapa jednoznačně předčila Langmajera v roli ženský. Hlavně úvod byl dost blbej, ale po nástupu na stavbu se přeci jen našlo pár vtipnejch momentů. Pozitivum je faktický srovnání mužskejch a ženskejch zálib, koníčků, úchylek a tak podobně. Povrchně zpracovaný, ale přeci jen. V prvním filmu to fungovalo líp, a to o dost. 30%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednička byla slušná. A bylo mi i před přečtením obsahu jasné, co se stane ve dvojce. Zase se nám tu prohazuje tentokráte Polívková s Langošem. Tentokráte se žena dostane do těla muže a uvidí, že ani chlapi ta jednoduchá zvířata, kterým stačí dobře se najíst, ukojit sexuální potřeby a strávit nějaký čas v tlupě sobě podobných to občas také nemají ipřes svoji primitivnost jednoduché.  Irena je po proměně v chlapa v šoku a s hrůzou sleduje svoji proměnu ne jen fyzickou. Je chlupatá, v kalhotkách má něco navíc, smrdí potem a prdí... Ano, takhle jednoduše podle rejži a scénáristy Havlíka lze popsat muže. Chá chá ha ha. Langoš se pitvoří, nosí dámské hadry, šišlá, snaží se mluvit jako ženská a moc to fakt nefunguje. Kde občas problikne jiskra humoru jsou rozhovory s Taclíkem nebo chlapama z práce a z fotbalu. Občas se člověk usměje, ale je tam toho inteligentního k zasmání pomálu. Spíše filmcílí na diváka zbožňujícího ten nejprimitivnější druh humoru (označuji jej jako humor krkání a prdění - a ano an prdění opravdu dojde) a to já nejsem. Dávám tedy za dvě lahvičky omlazujícího krému se spermatem jihoamerických indiánů. Slabota! * * ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama