Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Neměl být název spíš Exkrementceptor? Místy jsem si totiž vybavil nechvalně známé studio Asylum... Ty trajektorie obranných střel kreslilo dvouleté dítě? Pitomostí a nelogičností je tu tolik jako báboviček na pískovišti uprostřed průměrného sídliště, na druhou stranu se najde i pár nápadů, hlavně v soubojích, ovšem závěrečné ručkování je i na mě moc. Jedna hvězda za Elsu, druhá za Chrise... Kdyby na mě ve velíně vyskočil zpoza rohu Casey Ryback, uvažoval bych i o třetí, ale takhle zůstanu u slabších dvou. Víceméně ztráta času. Spíš více. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Pozor! A ještě jednou! Tenhle film je odpočinkový, takže v něm nehledejte  tajemství vesmíru. Pouštíte si slátaninu a ptákovinu, která, ale má kupodivu vždy nějaký ten zvrat a eso v rukávu. Po nějaké scéně si říkáte, tak to už je v prdeli, ale ouha, zase se něco vymyslí. Jako relax to nebylo špatný. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Manželka Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky, dostala akčný film na Netflixu. Úspech však určite nebude mať. Nemôže za to ona, ale základná koncepcia a scenár príbehu, ktoré verne nesú na sebe známky B/C-čkových filmov. Tomu odpovedá aj úroveň bojových scén a hromadiace sa nezmysly, hlavne postupný priblížením k záveru. Nejakú väčšiu spojitosť s realitou tu majú témy sexuálne obťažovanie žien (nielen v armáde) a že „USA sa veľmi zmenili“. Tie sú však, z „pochopiteľných dôvodov“, rozobrané len povrchne. Suma k sumáru, Netflix opäť rozšíril svoje portfólio o film, ktorý v danej forme je podpriemer. P.S.: Malá rola Chrisa Hemswortha je jediným ľahkým momentom filmu. Ale z celkového hľadiska absolútne zbytočným. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak si Chris Hemsworth dopřál s manželkou lehčí dovolenou. On si vzal černou paruku a udělal ze sebe nerda v elektru, ona se vymakala a neskutečně sexy, imrveré spocená nebo mokrá krájí komparzisty na kusy v neuvěřitelně dementním céčku. Mám dojem, že se to celé nesnaží brát vážně a ty příšerný dialogy, ochotnický herecký výkony a hloupý scénář má parodovat akční béčka, ve kterých hrál Van Damme nebo Seagal v druhý polovině 90. let. Pokud to tvůrci myslí vážně, je to někde mezi odpadem a dvěma *, podle toho, jak Vás navnadí neskutečně sexy Elsa Pataky, docela solidní souboje plné brutality a krve, ale na druhou stránku efekty a herecké výkony evokují naprosto vše od Asylum nebo SyFy. Pokud si tvůrci opravdu upřímně dělají srandu, chtělo by to i 3*. Podle mě výraz Chrise, jeho role i text jasně ukazují, že to má být celé nadsázka. Protože jestli tohle kdokoliv myslel vážně, je to samoz neskutečný facepalm.35%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příběh je hloupoučký, akční scény nakonec ne tak zajímavé a odehrává se to vesměs v jednom interiéru s kupou no name postav za monitorem, ale...Elsa Pataky je sympatická, má to 90 minut (u Netflixu přímo nevídané) a je to poměrně zábavné sledovat a člověk si naladí 80s vibe se vším dobrým i zlým. Jasně, nejedná se o žádný skvost, ovšem v katalogu Netflixu o něco lepší kousek a to šílené hodnocení mě vyloženě šokuje. Za mě mdlá sedmička. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)
  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)

Reklama

Reklama