Reklama

Reklama

Peklo

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na Zemi se zničehonic začnou zjevovat bytosti z jiného světa, které posílají lidi do pekla, a jedna náboženská skupina hlásá, že jde o boží spravedlnost. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

misterz 

všechny recenze uživatele

Podivné, ako veľa iných kórejských mystérií, no zato celkom zaujímavé. Niektoré opakujúce prvky však trochu nudili. Tiež by som dal väčší dôraz na atmoféru a príbehu dodal viac šťavy. Hlavne by som vysvetlil, kde sa tie čudá vzali. Táto otázka mi vŕtala v hlave celý čas a odpoveď som na ňu nedostal. Priemer. 60/100 ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Dvě zásadní negativa. Start, po prvním dílu jsem neměl žádný zájem pokračovat, a "monstra". Pekelné stvůry vypadající jak Chewbacca křížený s panáčkem Michelinem? Toho by se měl člověk bát, tohle by mělo vyvolávat děs, natož peklo? Naštěstí ve druhém díle seroš chytne dech, od třetího spád, aby vás mesiášský závěr nalákal, co by mohlo být dál. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak nový korejský filmový zázrak se nekoná. Není to druhá Oliheň. Pro starší ročníky to bude srozumitelnější, protože mají s totalitou své zkušenosti. Ať už strašením církve peklem nebo komančovské zákazy svobody projevu a slova. Nebylo by to špatné nebýt místy děravého scénáře a místy příliš dlouhých a nudných monologů. Jediné co mi fuckt udělalo radost byl ten rybník pro rybaření. Okamžitě se mi vybavil Kim Ki-Dukův film Ostrov, který mě naučil sledovat korejskou filmografii a který mám dodnes otisknutý v paměti. No ovšem tento seroš se kvalitě Kim Ki-Dukovy tvorby opravdu nevyrovná. Za mě 45% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ti Korejci jsou fakt magoři.  Základní myšlenka nebyla marná, ale to zpracování děs a bída. Pořád jsem čekala, co se vyklube a ono houby. Moje představa zatracení je jasná, sedím v křesle a do nekonečna musím sledovat turecké telenovely a korejské seriály, popř. filmy. Bože, od teďka už budu konat jen samé dobro. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice trošku něco jiného dle ukázek, ale nevadilo mi to, spíše naopak. A jsem rád, že jsem se nenechal odradit hodnocením zde, nebylo k tomu daleko. Od začátku mě to chytlo - originální námět, tajemno, nezodpovězené otázky, vynikající atmosféra (komorní, chladná, připomínalo mi to severské filmy), témata k zamyšlení, ukázka fungování společnosti. Přečkal jsem i to zbytečné násilí, ve kterém si Korejci očividně libují a neskutečně otravného a uřvaného vůdce Šípovců. V podstatě jde první sérii rozdělit na dvě poloviny, kdy každá je jiná, ale obě výborné. Druhá se dá celkem snadno připodobnit k dnešní situaci ve světě. Rozhodně se mi to líbilo více než Hra o oliheň a jsem zvědav na druhou sérii. Poctivých 80%. Howgh! ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • Seriálu předcházel korejský internetový komiks (webtoon) se stejným názvem. (ignorant)

Reklama

Reklama