Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tyhle postavy jsou fakt naprosto příšerné, naprosto tupej punker Vyvyan, neustále křičící anarchista Rick, zastydlej hipík Neil a slizkej Mike, kdo to sakra vymyslel? Ale jejich demolice beru a hudební vystoupení taky. Ve své blbosti by to mohlo být geniální, ale občas je to prostě jen blbé, takže 3 ***. Rád se na to občas kouknu, to jo.. ()

Bubugirl 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se vyloženě těšila, dle 79% hodnocení jsem čekala skvělý seriál co mě pobaví, to se však nestalo. Obsazení není nijak závratné, herci jako by vypadali, že jim jde o kejchák a proto vystupují s přehnaným nasazením, které jim nesedí a které nemusíte odkývat. První díl nijak nenadchne ,je v něm jen pár světlých momentů. Spoustu scénkám se nezasmějete i když diváci v seriálu ano. Co chcete od klasického britského humoru? Z takového materiálu se dalo udělat mnohem více. Nevím no, raději se kouknu na Malou Velkou Británii či jiné daleko lepší seriály. ()

Reklama

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, a to mi anglický humor rozhodně není cizí - tedy aspoň nebyl, dokud jsem neviděla tohle. Vím sice, že český dabing může britcomu ublížit víc, než cokoli jiného, a taky vím, že dva a půl dílu je trochu málo na objektivní názor, ale já vám na objektivitu kašlu. Důvodem, proč jsem s touhle magořinou ztrácela čas, byla stejně jen slibovaná přítomnost Hugha Laurieho, Stephena Frye a Emmy Thompson. Jakmile jsem zjistila, že se všichni tři objevují v jediné scéně, která se navíc dá dohledat na youtube, s úlevou jsem to přestala sledovat. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Naprosté absurdno a levné fackovací gagy nejsou rozhodně zvládnuty s takovou grácií, jako je tomu u Monty Pythonů, ale pár scén je vážně nesmrtelných (například sledování středověké popravy z okna současného domku). Obrovské přehrávání je asi součástí záměru šokovat. Tohle opravdu není suchý humor, to je permanentní jízda plná hádek naprostých idiotů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já myslel, že jsi mrtvej! - A to je důvod, abys mě otravoval na toaletě?" Přiznám se, že jsem se jako obvykle chtěl zařadit mezi ty jedince, kteří dokáží povýšit evidentní stupiditu na "genialitu pro vyvolené", ale tentokrát jsem neuspěl. Čtveřice idiotů, z nichž každý by si jistě zasloužil samostatnou vypolstrovanou celu, se sice snaží chrlit vtipné hlášky, ale celé toto snažení vyloudilo jen pár úsměvů na mé dychtivě očekávající tváři. Sebevědomě se nepovažuji za žádného suchara, ale na řádné ocenění této podivnosti jsem snědl příliš málo vtipné kaše uvařené na ganjovém základě, navštívil zanedbatelné množství planet mimo naši galaxii a strávil nedostatečný časový prostor za zamřížovanými okny. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě vystoupí kapela Nine Below Zero se svou skladbou „Eleven plus Eleven“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Motorhead se svou skladbou „Ace of spades“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Madness se skladbou „House of fun“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama