Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Hlavní téma českých filmů - romantická komedie, kde hlavní roli hraje Eliška, která řeší budování butiku a zároveň své vztahy. Ničím nepřekvapí a bohužel ani moc nepotěší. U těchto filmů se nějaký silný příběh či scénář ani tak moc neočekává, ale moc nepomáhá ani herecké obsazení. Jak se Eliška dostane ke Kohákovi? Proč? Kdo uvěří, že se jedná o bývalého tenistu? Příliš moc přešlapů, které jen maličko zachraňuje bohémská Krejčíková. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Česká komedie z kategorie, pojďte, vyděláme nějaké peníze . Takových se točí  každý rok několik a jsou to jen takové hloupé nosiče reklamy. Většinou mají plytký děj , slabé herecké výkony, hloupá klišé a druhý den nevíte,  o čem byly. V Ženy a život k tomu přibývá debilní název, Kohák a Lounová.  Ale...ale to je potřeba říct,  několikrát jsem se zasmál,  tím se tato komedie ve své kategorii dostala do lehkého nadprůměru. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas až taký prúser to nie je. Keď to porovnám s niektorými brakmi, ktoré česká kinematografia dokázala vyprodukovať, tak toto je klasický priemer, ktorý ničím neurazí. Aj napriek strašnému množstvu klišé a stupídnejších scénok, je to stále pozerateľné a aj postavy sú vcelku sympatické. Ja osobne Evu Burešovú môžem, takže aj tá potešila. Nič prevratné pod slnkom, ale účel to plní. 60 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Další česká vztahová komedie v té naší nekonečné řadě, akorát nechápu proč se tomu říká komedie, když tam není nic ani k pousmání. První polovina vyloženě trapná, humor sázející na otřepané průhledné klišé, v druhé polovině nějaký záblesk smysluplnosti a jedna hvězda za poslední scénu Koháka ve sprše, ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady typických českých komedií, které jsou hrozné, ale lidé je zřejmě milují. Tak moc, že jsou několik dní za sebou mezi nejsledovanějšími filmy na Netflixu. A nebo je to jistá sebetryzna našeho národa. Ostatně jako v mém případě, kdy jsem si film se zájmem taky pustil. Slavného tenistu Koháka totiž nevidíte každý den. Ale vtipné to stejně moc není. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)
  • Většina natáčení se odehrála pod horou Říp ve městečku Roudnice nad Labem. (rakovnik)
  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)

Reklama

Reklama