Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Úspěch filmového díla a jeho tvůrce obvykle poměřujeme umístěním v různých žebříčcích, počty Oscarů či výdělky v kinech, ale co je to sláva nehynoucí jsem pochopila teprve jednoho rána v tramvaji cestou do práce. Ve voze se mnou jela třída školních dětí s paní učitelkou a jedno z děcek dýchlo na sklo a prstem napsalo "režie Kotěnočkin". ()

Reklama

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dohánim rest. Jak to, že jsem doteď nehodnotil tuhle dvojku z níž Zajíc se nebojí, jen když tu neni ten vlk a ta sova a Vlk volá "Né dědo mrázi, né dědo mrázi!", což je úsloví, který používám pokaždý, když se mi něco nepovede a s ohledem na okolnosti nemůžu mluvit sprostě. Za mého dětství nepřekonatelná večerníčková klasika, která u mě válcovala (a dodneška válcuje) v oblíbenosti Toma a Jerryho silou bouracího bagru, se kterým Vlk prohání Zajíce za doprovodu skladby Popcorn (BTW celej seriál měl vždycky fenomenální hudební stránku). Vjačeslav Kotěnočkin na Kreml. První díl ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V epizodě zazní melodie známé písničky „Lambada“ od Kaoma. (SONY_)
  • Seriál obsahuje poměrně hodně hudebních a zpívaných pasáží, všechny byly ponechány v originále, tedy v ruštině. Nejspíš tvůrci dabingu vycházeli z teze, že v prosovětském Československu už všichni rusky umíme. Dnešní děti ale skryté vtípky v písničkách už neocení, protože jsou jazykově vybaveny jinak. (sator)

Reklama

Reklama