Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to asi o cosi vtipnější a nápaditější. Fantasy to není vůbec (na Kevina taky mluvil ďábelský kotel a nebylo to fantasy), o těch 8-bitech to v podstatě taky není, ale jako rodinná komedie, kdy děcka postupně zjišťují, co je na vánocích to nejdůležitější, je to asi docela ok. Průběh spíše průměrný, vyústění a finální pointa moc pěkná. Neil Patrick Harris s dcerkou mi byli ale daleko sympatičtější, než ta ústřední retro parta. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vcelku nápaditý příběh o skupině dětí z menšího městečka a jejich nekonečné snaze získat nové Nintendo na hraní. Celkem se mi začínají líbit komedie brané z dětské perspektivy aplikované na svět dospělých. Děj je sice spíše průměrný, ale jako komedie funguje perfektně! PS: Obloukem se vyhněte českému dabingu, to je vážně katastrofa. Všechny děti mluví dospělí dabéři hlubokými hlasy a téměř nikdy se nedokáží trefit do pusy. Hádám, že tím i zanikly mnohé vtipy, ale to se již asi nedozvím... 71% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat recenzí MrHlada, ale kdyby mě tohle minulo, nic mimořádného by se nestalo. Průměrná vánoční záležitost, která moc humoru nedodá, místo toho se alespoň dozvíme, že než nějaké hodnotné dárky jsou nejkrásnější ty věci, které můžeme zažít třeba i s tátou. Líbilo se mi, že jedna z postav střídala krásné metalové trička (Iron Maiden, Judas Priest a na závěr Slayer Show No Mercy). 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem to čekal lepší. Přeci jen název 8bitové Vánoce, k tomu Barney Stinson, kterého budu mít vždycky rád a na vrch příběh s příměsí herních konzolí. Nicméně se u toho příjemně odpočívalo a to se také počítá. Steve Zahn jako starej fotr, co si od manželky nepamatuje nic, co má udělat, ale pořád si něco sám pro sebe kutí, popřípadě nesnáší přeplněný obchoďáky byl totálně přesnej. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama