Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Figu 

všechny recenze uživatele

Skvělé překvapení! Toto je přesně druh thrilleru, které jsem žral coby malej kluk, když jsem do sebe chtěl napumpovat trochu strachu a adrenalinu. Jde o strašně jednoduchou zápletku a přitom se z toho vytěžilo maximum. Tedy díky Travoltovi! Další chvála pro Matta O'Learyho, který si během jednoho roku vystřihl dvě suprové dětské roličky, ovšem ta vydařenější přeci jen byla v Lovci démonů. A v neposlední řadě supr záporák Vince Vaughn. 75% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová jednohubka, u které člověk nesmí moc přemýšlet. Nic převratného nečekejte, Malý svědek nijak nevybočuje z průměrných thrillerů a dodržuje 90kový koncept. Na druhou stranu to rychle utíka, příjemná stopáž a vlastně jsem se docela bavil. Travoltu a Vaughna mám v těchto polohách rád.......65% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné pokoukání, nicméně mi přijde divné že tu hrál někdo jako Travolta či Vaughn. Proč? Vždyt je to až moc obyčejný a předvídatelný. Ale i tak mě film celkem bavil, kluk v hlavní roli mi nevadil a manželka Travolty byla celkem pěkná, scény s Buscemim měly šťávu, ale scénář a všechno okolo je až moc obyčejné. Prostě průměr ale na film se ještě někdy podívám. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem společenské drama na téma přetahování o syna po rozvodu a byla jsem příjemně překvapena napínavým detektivním thrillerem. Nikdo ze zúčastněných není zrovna stoprocentní klaďas, takže vše působí o to přirozeněji. Herecké výkony hlavních postav byly přesvědčivé a nebyly zde žádné zdlouhavé či nudné scény, film nemá přehnanou délku a děj pěkně "odsýpá". ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak strašlivě průměrný až je podprůměrný. Téma sice neznělo úplně špatně (i neoriginální námět se dá přece zpracovat výborně), ale nemůžu si pomoct, "Malý svědek" mě vůbec ničím nezaujal, nechal mě úplně chladnou. A to je vždycky průser. Když už to byla taková nuda, můžu alespoň pochválit stopáž - existují i nudnější filmy, co se nekriticky roztahují přes dvě hodiny. 48% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film byl třikrát upraven kvůli sprosté mluvě a násilí a vysloužil si rating PG-13 od MPAA (děti mladší 12 let mají na film doprovázet rodiče). Obsahuje mnoho scén, kde je zřejmě možné vidět i slyšet dabování sprostých slov. Celkem 23 minut filmu bylo editováno v době, kdy byl dokončen finální střih. (orkadimenza)
  • Natáčelo se v Severní Karolíně v USA. (orkadimenza)

Reklama

Reklama