Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

Reklama

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší začátek, jedna z nejlepších kmenových rad vůbec, snad nejlepší soutěžící ever. DÁLE SPOILERY. Rozdělit soutěžící na ty žijící v luxusu a ty obyčejné (mačeta, kotlík, bez ohně) byl jednoznačně krok špatným směrem. I když se chudý kmen stmelil a snažil se, byl na soutěže prostě moc slabý a poztrácel jednoho člena za druhým. Škoda Michelle, která vypadla na nečekané kmenové radě. Byla sympatická, navíc první v soutěži vůbec, kdo rozdělal oheň bez pazourku. Po spojení jednoznačně posun k lepšímu a snad ten nejlepší Survivor. Díky zradě Dreamze vůbec nejlepší rada. Bohužel následky pocítil hlavně Yau-man, když bylo posléze prozrazeno, že má skrytý symbol imuniti, stal se tak terčem číslo jedna. Jeho nabídka výměny auta za imunitu považuji za nejgeniálnější tah v soutěži, stejně tak za najšílenější, když se dohodl s člověkem, který do té doby zradil snad každého. Škoda, že se nedostal do finále, zasloužil si to jednoznačně nejvíc. ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)

Reklama

Reklama