Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Slovo průměr v Hollywoodu neradi slyší, jenže zde se to označení skvěle hodí, a proto Vás Hudlinův film asi stěží něčím zaujme. Příběh (ohraný) k němuž přihodíte pár vtipů (ohraných) které neurazí a dobře napsané (ohrané) postavy = Tuctová komedie, nevymykající se standardu vůbec ničím, jejíž jediné bezvýznamné plus spočívá v tom, že neurazí. ()

Reklama

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Ekvivalent subjektívnej slabosti pre krásne romantickú komediálnu absurditku. Tie romantické paradoxy na spôsob Allena po lobotómii bavia aj v hollyromcom prevedení so scenárom napísaným počas šoférovania trolejbusu napokon ešte zahraného Perrym v predsmrtnom kŕči. Zábavné. A k tomu Vincent Pastore a Cedric the Entertainer v životnej roli. Lepšie by to už nezahral ani klokan s koalou. Buď máš nadhľad, alebo radšej choď porýlovať starej záhradku. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

24.10. 2010 - Ale mně se to líbilo. ____ Dobrá komedie plná krásných žen ____ (krásných tváří, velkých prsou a zadečků), arogantních chlapů, plno scén, vtipů a i té romantiky. I stručný jednoduchý příběh mi dokáže zpříjemnit odpoledne a myslím, že i kdybych na to nekoukal v neděli při nedobrém počasí, rád bych se na to kouknul pokaždé jindy, takže tahle komedie mi splnila přání a splnila ho i sobě být lepší komedií než průměrnou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama