Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemoc Karolíny stmelí Hanu s Ondřejem. Hana v plné intenzitě cítí, proč se kdysi do Ondřeje zamilovala. Dvanáct let vzpomínek, které Ondřej Frank postrádá, jako by odneslo i dvanáct špatných let, během nichž se rozpadl jejich vztah. Jenže Hana si mezitím vybudovala nový život s novým partnerem... (TV Nova)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme v půlce a já poprvé nejsem průběhem dílu tak odpálen, gradace hlavní linky trochu pominula, aby se nevyčerpala dříve než těsně před stále vzdálenou 16. částí. Snahu zapojit i ostatní, doposud průhledné postavy, cením, ale radši bych se soustředil víc na úhlavní evil zápletku a taky na mou oblíbenou dvojku Linda/Filip. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vy jste chtěla být doktorkou? - Nevím, asi ano." Další umělá lékařská telenovela. Imbecilní dialogy a trapná vážnost herců. Stačilo vzhlédnout 15.minut. 0/10 ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl tentokrát zradil scénář, byt měl nadějný námět s etickou zápletkou, což obecně mívám u seriálu či filmu rád.  Souhlasím s Lachtanem ohledně gradace. Seriál možná přepálil start, uvidíme, jestli bude mít dost "materiálu"  na 16 dílu, nebo jestli bude vyjasnění hlavní zápletky uměle natahován nejrůznějšími vedlejšími linkami. Částečně souhlasím i s Razzorem ohledně dialogu, byt to až tak tragicky nevidím. Závěr obou dnešních medicínských případů na mne působil trošku odbyte. Dramatická zkrátka ohledně záchrany psů byla až moc zkratkovita, duševní pochody etiopského lékaře, jak to říct, postrádaly logickou konzistenci, potřebu svěřit se Chlapovi z pokusu o vraždu, aniž by ji nechtěl nedokončit a aniž by chtěl být zastaven, jsem věru nepochopil. Dnes za 50. ()

Reklama

Reklama