Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan a love story? A proč ne? Alespoň zkusil taky něco jiného. Ale aby nezklamal své fanoušky, nezapomněl ani na své bojové umění okořeněné jemným humorem pro něj typickým. Jackie se snaží hrát vážně a není to u něj zase až tak zlé. Určitého patosu se to ani tu nevyhnulo, ale asi to jinak nešlo. Příběh je velice jednoduchý a tak nebýt bojových scén, stopáž snímku by byla daleko kratší. Choreografie soubojů jsou propracované a je na co se koukat. Romantické vyznění snímku však neosloví každého a je to škoda. Něco do sebe to přeci jen má. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Veskrze příjemné překvapení..."Instinkt lovce" je první romantická komedie, ve které jsem měl tu čest Jackieho Chana vidět a přiznávám, že jsem se výborně bavil. Nejde totiž rozhodně jen o romantiku (mluvíme přece o filmu gumového Jackieho), ale i o vtip a bojové scény. Celý film má šmrnc a nadhled, utíká jako splašený kůň a dvě hlušší místa mu rád odpustím. Qi Shu je Jackieho rovnocennou partnerkou (ne jen přihrávačkou), je sladší než karamelka a ani další postavy se rozhodně neztrácejí...Co je ale v "Instinktu lovce" nejlepší, tak to jsou bezpochyb dva souboje Jackie Chan vs. Brad Allan - nejen, že jsou po choreografické stránce skvělé a občas do nich probleskne pověstná komika - především z nich totiž tryská neuvěřitelná radost z boje, z pohybu a úcta k soupeři. Tyto dvě scény si odnášejí mých soukromých pět hvězdiček a jsou hlavním důvodem (nikoli jediným !), kvůli kterému si při repríze "Instinkt lovce" nenechám ujít. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? CO???¨ No ano. A když se k tomu přidá jeden z úvodních motivů (vlastně nejméně dva) jako vystřižený z Beethovena (ne Ludwiga Van, ale toho chlupatého bernardýda), tak je jasné, že začne být zle. Halt Jackie není, co býval. Ale slečna v hlavní úloze... na tu se aspoň dá dívat. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Znudený milionár sa zamiluje do chudobnej dievčiny a popritom je nútený mlátiť sa s jedným krpatým chlapom. Hlavne romantika, žiadna akčná zápletka ani záporák ( ten krpec je až nechutne férový zápasník bez zlých úmyslov ). Keď konečne dôjde na akciu, logicky očakávanú od filmu s Jackie Chanom, tá je na štandardnej Chanovskej úrovni, akurát tie priateľské zápasy akosi nie sú to pravé dubové. Ako sa hovorí, "keď nejde o život, nejde o nič" a to platí aj v tomto prípade. Jeden bod si zaslúži aj scéna s fingovaným prepadom kde Jackieho napadne banda homosexuálov vyzbrojená nožmi na maslo. Ale inak je tento film odsúdený aby ho zahrabaný kdesi vzadu nenápadne zožrali myši. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)

Reklama

Reklama