Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Dějově prajednoduché. Bitky jsou ale vymakané do dokonalosti. Opravdu nechápu, co ti lidé všechno dokáží. Sammo (tlouštík) nejen že sedí na sesli nejdůležitější, ale předvádí se i před kamerou a na svou postavu ( je o trochu obéznější, než já) předvádí neuvěřitelné věci. Jeho kačeří chůze mě rozesmála až k pláči. Humor je zastoupen v míře větší než malé a večeře u Jackieho je jednou z vrcholných scén. Jen ten název mi nějak kolidoval s obsahem stejně jako Jackieho povolání. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v Pojízdné kantýně, i zde se setkávají tři kamarádi, aby nakopali zadek těm zlým a proradným darebákům. Tentokrát sice spíše bojují mezi sebou a balí hezké slečinky, ale když už k akci a to především na konci přijde, je úžasné, co vše s kaskadéry dokázali natočit. Škoda jen, že tentokrát zcela chybí humor, mohlo to být o třídu výš. Souboj Jackieho a Benny Urquideze, se kterým se utkal ve špičkovém souboji právě v Pojízdné kantýně, je i tentokrát výtečný. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jackie Chana mám rád a tohle patří bezpochyby k tomu lepšímu co vytvořil. Výborná týmovka s vymazlenýma a úžasnýma rvačkama klasického stylu bez špagátů. Zejména závěrečný boj s Benny Urquidezem je podle mě jeden z nejlepších fightů vůbec. Tomuhle filmu škodí jen slabý příběh, který je až přespříliš natahovaný. plus u mě mají i Jackieho parťáci Sammo Hung a Biao Yuen, kteří se stejně jako Jackie představili v excelentní formě. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíše ke slabšímu průměru. Jackie, co by advokát, se zamiluje do ženy, se kterou vede soudní spor jeho klient a tím si od něj vyslouží nemálé "díky". Tentokráte si ale na pomoc přizval 2 neméně zručné kamarády a za jejich pomoci dovede vše do šťastného konce. Občas se všichni poperou(dokonce i mezi sebou) a dokonce vypustí i nějakou tu vtipnou hlášku:-) Ale!! Je hodně Jackieho filmů, které jsou o poznání lepší....a to vypustili nepovedené scény...fuj!!:-)60% ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, Sammo Hung a Biao Yuen. Pokud se ve filmu sejdou takové asijská esa, tak to nemůže dopadnout špatně. Klidně bych zkrátil romantickou a komediální linku a přidal do filmu víc soubojů, ale jinak není co vytknout. Nejvíc mě potěšil hlavní záporák, jeho doutníky a taneční pohyby v závěrečném souboji :) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)
  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)

Reklama

Reklama