Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi nevydareny Jackieho film. Sice to nie je taka katastrofa ako Medallion alebo jeho sucasne kompletne CGI sracky typu Kung Fu Yoga, ale Jackieho fanusikovia tu nenajdu nic typicky Chanovske Najblizsie k tomu ma bitka v ktorej Jackie nema oblecene nohavice. Najväcsim problemom tohto filmu je, ze vôbec nijak nevyuziva to, ze hlavnu ulohu hra Jackie. Bitky su neprirodzene predratovane, casto sa v nich vyuzivaju triky a keby tu namiesto Jackieho hral napriklad Matthew Broderick, tak by si to nikto nevsimol a film mohol byt pokracovanim Inspector Gadget, ktory co sa tyka zapletky dost pripomina. Aj humor je detinsky, zaporak jak z nejakej parodie na Bondovskych zloduchov. Aspon ze Jackieho postava tu je sympaticka, nema tu otravneho pseudovtipneho partaka a medzi nim a Jennifer Love Hewitt to celkom iskri. Aj zapletka sa mi celkom paci, kedze Inspector Gadget som v detstve rad sledoval. Ale aj ked odhliadnem od toho, ze to nie je klasicka Chanovka, tak je to slaby film. Okrem hnusnych bitiek tu nie je ziadna poriadna akcia, ani vtipne to prilis nie je. Vysledkom je nudny zbytocny film, ktory Jackiemu spôsobil akurat hanbu, kedze sa naplno prevalilo, ze Jackie pouziva ostosest kaskaderov, co je obzvlast smutne, kedze tu nema ziadny nebezpecnejsi kaskadersky kusok. 3/10. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi to najhoršie, v čom si kedy zahral. Má nie moc zaujímavý príbeh o taxikárovi, ktorého si vyberú ako vodiča tajného agenta, no keď je agent ťažko zranený, prevezme jeho identitu, aby zastavil šialených vedcov, ktorí chcú otráviť celosvetové zásoby pitnej vody. Spracovanie pre potreby filmu nie je najhoršie, síce celé to pôsobí príliš detsky, hlavne samotný nápad s oblekom, takže ani na chvíľu to viac zaujať nedokáže, ale zase tempo je svižné a film sa dá bez väčších problémov dopozerať. Akcie je tu priemerné množstvo, ale vôbec ma nezaujala. Všetky súboje sú príliš obyčajné, choreografii chýba nejaký nápad, no hlavne všadeprítomné efekty, ktoré k bojovému umeniu jednoducho nepatria a tak som tu v akcii nenašiel jediný moment, ktorý by stál za pochvalu. Humoru je tu dosť, ale až na možno jeden, dva trochu lepšie momenty tu nie je o čo stáť. Herecké obsadenie je celkom slušné, Jackie Chan v hlavnej úlohe, len škoda, že práve v takomto filme, Jennifer Love Hewitt nesklame, k tomu ešte charizmatický Jason Isaacs, len záporáci mohli byť lepší. Réžia a technická stránka síce pre potreby filmu obstoja, ale aj tak o spokojnosti hovoriť nemôžem. Tuxedo je film, ktorý nemôžem úplne skritizovať, lebo je prakticky presne takým filmom, akým aj chce byť a pri správnej nálade sa naň hlavne kvôli svižnému tempu dá bez problémov pozrieť, ale inak toto nie je vôbec môj typ a pre Jackieho Chana je to zbytočnosť. 54% ()

Reklama

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná. Jedna nebo dvě dobré akční scény, ucházející humor, poměrně originální ale nezábavný nápad se smokinkem. Tak proc 3*?? Jjedna je za Jackieho, druhá za Jennifer a ta třetí? No snad za to že nechtějí točit pokračování(Ano, myslím, že tuto vlastnost je potřeba u amerických filmů náležitě ocenit;). ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pro ty já mám slabost a navíc můj oblíbený Jackie Chan = film, který byl prostě super. Zasmál jsem se, zaujal mě námět a mít tak ten oblek!!! Nádhera, bavil jsem se a víc od filmů s Jackiem Chanem očekávat nemůžete. Pokud si chcete sednout, hodit nohy nahoru a nechat se unášet absurditou tohoto filmu, je to správná volba :) 80% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co dokáže jeden kouzelný smoking se můžete přesvědčit v téhle rozverné akční komedii s Jackie Chanem a Jeniffer Love Hewitt v hlavních rolích. Jackie je řidič taxíku, ale jakmile si oblékne svůj smoking stává se z něho nepřemožitelný agent, který se pustí do akce i s pohlednou mladou agentkou po svém boku. Porce akce a vtipu v příjemném poměru, ale taky je nutno si přibalit ke sledování velkou dávku tolerance pro naivní děj i zápletku, která je součástí balení k tomuto kousku. Film z toho nechce slevit a vedle Jackieho kaskadérských kousků a Hewittiných sexy outfitů je k vidění všechno možné i nemožné spíše ze soudku, který potěší teenage publikum. Má to spád a pořád se něco děje. Jen to chtělo korigovat bezbřehou naivitu. Film opravdu myšlenkově složitý není. Kategorie "milá kravinka" tomu sedí dokonale. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama