Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Spojili sa tu dohromady dve nie celkom k sebe hodiace sa veci – J.Lo v tej (za mňa) vizuálne zatiaľ najpôsobivejšej forme (Zlatokopky sa môžu schovať) & šablónovitý akčný film od Netflixu (čo by sa malo radiť k podobným televíznym tragédiám pre divákov ako nástup slovenských reality-TV šou po prelome milénia). Výsledkom je presne to, čo si si mohol z predchádzajúcich viet odvodiť – tupé klišé o záchrane dcéry niekde na Aljaške, ktorej vojvodí Lopezka v graduálne lepších a lepších outfitoch (najmä tých snežných). Ideálne asi len pozerať a predmetné videné radšej ani neriešiť. Treba ale pochváliť úderné akčné sekvencie a "prestrelky," z ktorých pulzuje energia. Z dvoch hviezd prihadzujem tretiu za druhú polovicu z Aljašky a učenie schopností prežiť, ktoré mi trochu pripomínalo reboot hernej série Tomb Raider. A cením, že sa film snažil divákovi nahovoriť, že vraj EIT fungovali :D (17.5.2023) (9.9.2023) ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Netflix vyrábí jeden akčňak za druhým, v mnoha případech již nelze hovořit o béčku, nýbrž rozpočtem a provedením jde o produkci srovnatelnou (často i lepší) než kino produkce. Námět The Mother je fajn, nabízí lehce jiné zastřešení ostatních chlapeckých akčňáků, tj. silná žena, vztah matky s dcerou (mnohokrát viděno v pozici otec/dcera), což v tomto případě nabízí mnoho pohledů, které by mohlypřinést alespoň jemnou originalitu. Za sebe jsem celou dobu držel filmu palce, aby svůj potenciál naplnil, bohužel tam je mnoho zbytečných chyb a nevyužití potenciálu. Rozpočet viditelně vysoký, lokace skvělé...jen ty postavy, jejich reakce, jednání mi nepřijdou přirozené (přitom by stačilo málo). Postupně je divákovi trapně při nepříjemných rozhovorech, zbytečně trapných scénách.....aaach jo, pokud by látku měl pod palcem talentovaný či zkušený režisér, mohl to být nadprůměrný snímek (nejen) z Netflixove produkce ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplně debilní akční kokotinka, ve které mírně vybotoxovaná neherečka Jennifer Lopez kosí zabijáky jak růže na střelnici. Nevadily mi velmi průměrné herecké výkony, ale dibilní dialogy, ohraný scénář a neprosto špatná práce s atmosférou. Celý film jel na jedinou unylou notu. Prostě slabota za 35% max. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Informátorka FBI sa po útoku na svoju osobu rozhodne novorodenca zveriť do ochrany svedkov. Sama sa vydá na Alijašku kde sa 12 rokov ukrýva pred démonmi minulosti. Tí ju ale doženú a snažia sa k nej dostať cez jej dcéru. Herecké obsadenie: Na svoj vek neuveriteľne sexi Jennifer Lopez v polohe v ktorej som ju ešte nevidel. Teda tej filmovej. Prevedenie: Podobných filmov je tu mraky a tak najväčším lákadlom je práve hlavná hrdinka. Mariňáčka, ktorá je najlepšia zo všetkých to tu ešte tuším nebolo. Neskutočne ma iritovali preteky na motorkách kde si každý vždy nájde čas na to, dať si prilbu. Do toho neuveriteľne nezaujímavý koniec, ktorý sme čakali asi všetci. Pocity: Na to aký tomu Netflix urobil neskutočný hipe som čakal podstatne viac. Ale na dĺžku svojej stopáže dokáže pobaviť a nenudí. Nevšimol som si ani nič extrémne pritiahnuté za vlasy a dokonca tu ani po štýle Netflixu nepobehovali žiadny buzeranti ani nevhodne obsadené menšiny. Toho hodnotím neskutočne kladne. Pridaná hodnota: Akčná jednohubka, ktorá ničím nevstupuje z žánrovej rady. 59% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Niki Caro, jak je jí přirozené, se tady našla v prostřední pasáži, kde se utváří nějaký rodinný vztah a kde Lopezka v divočině cepuje svoji dceru a poučuje jí o krutých zákonech přírody. To jediné mi tady přišlo celkem režijně zajímavé. Ostatní běží podle stokrát viděných hloupých šablon a v akci je to veskrze průměrné. Ale Lopezka mi vždycky byla svým způsobem sympatická, svojí celoživotní pílí a pracovitostí, byť její hudební počínání jde úplně mimo můj vkus. Ale minimálně za Singhovu ´Celu´ a Soderberghovo ´Zakázané ovoce´ si tu ženskou pořád cením. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)
  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama