Reklama

Reklama

Sissy

Trailer 1

Obsahy(1)

Cecilie/Sissy (Aisha Dee) je úspěšná influencerka, která žije svůj sen, dokud nenarazí na svou bývalou nejlepší kamarádku z dětství a není pozvána na víkendovou rozlučku se svobodou. Náhle se Sissy ocitne uvězněná v odlehlé chatce se svým školním tyranem... a s chutí se pomstít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Námět sice nesliboval nic až tak originálního ale v rukou schopnýho režiséra či režisérky by z toho mohla být slušný psycho hororová a v lepším případě ještě krvavá jízda. Na režisérský křeslo ale usedlo zrovna né moc zkušený režisérský duo a je to znát. Sissy má zbytečně dlouhou stopáž kde především první 45minutovka nic moc záživnýho nenabídne. Poté co Sissy/Cecilii rupne v kouli a pomalu začne odklízet osazenstvo rozlučky už to začne být aspoň trochu zajímavý. Škoda, že ty její psychotický záchvaty nebyly víc vyhrocený. Některý vraždy byly povedený(dojde i na gore), jedna vyloženě pobavila. Celkově mi to přišlo, že film občas sklouzává do komedie(nevím jestli to byl jen můj pocit). Protože, začátek filmu byl hodně nudnej a vleklej tak jsem chtěl filmu hodit spíš lepší 2hvězdy ale za ten konec přimhouřím oči a ty 3hvězdy prostě musím dát. Film má určitě svoje světlý chvilky jako celek spíš slabší průměr. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Zprvu (no, nejmíň hodinu) mě film celkem sr*l - další důkaz, že naprostá většina influencerů jsou idioti, další teplometská propagace (už je toho nějak moc poslední dobou!) a ta příšerná a nevhodně využitá hudba tomu nasazovala korunu.  + to, že je to celý poměrně komediální, ale budiž. V poslední půl hodině s rostoucí gradací to začalo být i zajímavý (ale ne napínavý) a já jen čekal, jestli se naplní mnou přepokládanej ironickej konec... ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Jakási připitomělá influencerka a pár jí podobných osob kamsi jedou a jen dřístají hovadiny. Rychle jsem se doklikal do konce jen abych ověřil, že jich moc nezbude. Je to celé zcela nedívatelný plebs. Ale za 99% průstřel hlavy na konci nedávám čistou nulu. Jedno procento za tenhle nápad a odvahu takový shit vyprodukovat si tohle dílo zaslouží. ⬇️ 1% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ked som to bral ako parodiu, dalo sa to dopozerat. Filmik urceny pre mlade publikum, napriek tomu, ze tu hraju herci okolo 30-ky. Samotna zacinajuca tvorkyna, Hannah Barlow, hra i postavu mladsej blondatej kamaratky. Tema psychickeho zdravia je vo verejnom diskurze vyraznejsie uz od "COVID-u". Vieme, aku paseku "odrezanie" od "peers" to mnohym sposobilo. Suhlasim i s vykreslenim, ze priatelstva v ich veku su dolezite a tie na socialnych sietach nemenej. Avsak, toto spracovanie mi prislo neautenticke, "strelene" a hlupe. Nechat si "kazit zabavu" agresivnou blbkou a "stat v uzadi", to je nieco, co si o dnesnych mladych nemyslim. Moja skusenot je, ze si vedia asertivnejsie zastat samych seba. Vynecham tych drzych a vypocitavych. Druha - influencerka, staci sa nahodne na nejaky ten, napr. twitch-stream pripojit a "labilnejsich" i fake-ovych osob tam najdete vela. Ano, nemam titul zo psychologie a predsa som to napisal. :D Mozno im namiesto ozajstnej terapie viac pomaha pozitivna odozva chat-u a followerov. Alebo len vymenia sebauctu za "rychly prachy". Treba takych ludi lutovat? Ja si to nemyslim, staci ich nesledovat. :) Pobavila nezmyselna "vanova" scena a i nocna jazda automa 2-metrova brzdna draha v 140km/h. :) Pridlhe a hlupucke. Neodporucam. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo moc dlouhé a příčinou jsou především psychotické stavy hlavní hrdinky, které nakonec vedou k masakru. Nejde ani tak o to, že by byly špatně natočené, ale o to, že jich bylo moc. Z mého pohledu stačil jeden zlom. Chápu, že by to pak bylo tuctovější, ale podle mě i zábavnější. Nicméně Aisha Dee v hlavní roli byla fajn, partička obětí byla správně na pěst a když na to přišlo, tak tu bylo i kvalitní gore. Jemný satirický nádech mířící na sociální tu měl také svoje místo, takže celkově jsem relativně spokojen. Ale dalo se to udělat lépe. 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Hannah Barlow okrem toho, že hrá Emmu a spolurežíruje film, tiež spieva poslednú pieseň v titulkoch "An Ode to Narcisa", ktorú zložil Kenneth Lampl. (belinko)

Reklama

Reklama