Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jade při průzkumu narazí na partu sběračů. O spoustu let dřív se Jade a Billie v New Raccoon City pokoušejí začít znovu. (Netflix)

Recenze (24)

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě nesmí chybět všechny atributy moderní doby. V první řadě Wesker černý kafe bez mlíka, mladá rádoby drsňačka černý kafe s mlíkem a jedna ufňukaná veganka laté jak od Starfucks. Plakátky Meat is Murder a elektromobily nesmí chybět, stejně tak totálně stupidní scénář, kdy supermoderní a hlavně nezákonné pokusy provádějící společnost je hlídána jakousi obdobou Alexy či co, takže vás klidně dovnitř pustí na zvukový záznam hlasu vašeho černýho kafe, teda fotra. Neuvěřitelně špatný efekty. Čoklové a celkové zpracování bylo lepší před dvaceti lety od Andersona. Můj malý úchyláček ve mně ale křičí: "Héééj, může to být ještě horší?" "Nevim, kámo, ale pojďme to zjistit, mozek z uší zatím neteče." "Uíííí." ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem opravdový průser, ale po první epizodě musím říct, že je to solidně odvedená záležitost, která má svou jasnou vizi a cíl. Problémem dle mě není provedení, ale samotná vize, která jaksi velmi podivnou volbou jak pro seriál podobného rázu, tak pro Residetn Evil. Vlastně ale nápad sledovat dceru Weskera, která se cítí provinile za konec světa a tak jej chce vyléčit je solidní. Avšak linka v přítomnosti krom úvodu zatím nic moc, až na finální zvrat. Scény plynou, gradují a rozvíjí se. Problém je prostě v tom, že člověk nechce sledovat pubertální drama v obdobném seriálu, které do sebe cpe ještě nejrůznější politický agitky a názory. Když se od toho odprostím, je to prostě oukej. Zvlášť ve srovnání se Zaklínač: Pokrevní pouto to působí jako Masterpiece. ()

Reklama

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tohle už po prvním díle vypadá na průser. A já osobně zvládnu pominout skutečnosti jako nějaké nedržení se předlohy v rámci barvy pleti postav a podobných kravin, na které si tu budou jistojistě stěžovat ostatní, ale tady problémy sahají dál než jen za nevěrnost předloze. Produkčně je to poměrně bída, zombie pes byl opravdu tristně špatný v rámci efektů, a postavy jsou zatím v tom lepším ploché, v tom horší vyloženě hloupé.. Třeba to má potenciál dopadnout alespoň jako obstojný zombie seriál. Ať je to ale cokoliv, tohle není Resident Evil ani v nejmenším, a to nejsem bůhví jaký znalec her. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten casting to je zase hnus… (Korbitch to celkem trefil). Wesker je černoch!? A hlavní postava… odstup 14ti let (sledujeme dvě časové linie) hrají herečky 17 a 25 let. Idiocie. Pokud ale vezmeme, že hrají bezpohlavní a bezbarevné postavy, děj samotný je svěží a dobře pojatý. Vypadá dobře jak rok 22 tak 36. Samozřejmě rok 36 je lepší a byl bych opravdu rád, kdyby se seriál věnoval výhradně té. To potom půjde hodnocení nahoru i přes obludně retardovaný casting. Zatím hýřím optimismem. ()

Gucak 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme zaděláno na pořádný průser. Nepředpokládal jsem, že to může být horší než filmová verze z roku 2021. A ono asi bude. Neskutečně nesympatické postavy a jejich tupé rozhodování. Místama to byl fakt vrchol. Albert Wesker se rozhodl jít cestou Michaela Jacksona. Po delší době se nám na scénu vrací vegani a jejich vnucování. V moment, kdy se ve finále objevil jeden ze záporáku, jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet. Když si nespočítá schody, herec zakopne (ne vědomě dle mého), a tvůrci nejsou schopní scénu znovu natočit je smutný. Herecký koncert to taky zrovna není. Prozatím je moje nejoblíbenější postava králík. Jako jediný zatím uvažoval logicky. Bojím se co přijde dál. ()

Zajímavosti (2)

  • Obří zmutovaný červ, který se objeví v budoucí časové lince, je velmi podobný červímu bossovi Gravediggerovi ze hry „Resident Evil 3“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama