Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář sice není nikterak originální, ale určitě nemůžu říct, že nezajímavý. Jedná se spíše o krimi-thriller s malou špetkou hororové atmosféry, které si však moc neužijeme. Převážná většina filmu se táhne v duchu policejního vyšetřování a sbírání důkazního materiálu. Tato pasáž moc zajímavá není, protože se převážně jen mluví a nic se neděje. Tyto scény jsou promíchány s těmi, kde se obrazem přeneseme na místa činu, kde jsou nalezeny zohavené mrtvoly. I zde se však nedočkáme nějaké pořádné brutality či mistrovsky naaranžovaných těl. Jde o průměrný thriller, který neurazí, ale ani příliš nenadchne. Velkým plusem jsou docela slušné herecké výkony a hlavně samotná Angelina. Kdyby bylo míň kecání a víc pořádné akce, tak bych tomuto filmu dal možná i víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní kriminálka která akorát trochu rozpolcuje v tom směru, že člověk neví jestli má víc čumět na Angelinu a její vnady, nebo se věnovat tomu celkem slušně promakanýmu ději. Škoda, že po hodně slibný první půlce to trochu upadne a taky pár scénaristických kiksů to kazí, ale jinak docela dobrý.65% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller. Taky že 60% tady na ČSFD tzn. 3* mu sluší nejvíce. Film dokáže velmi dobře zabavit, především když vám ho pustí v autobuse. A to jak po stránce dějové, tak po stránce napětí. A fanoušci Angeliny si zde také přijdou na své. Děj je sice docela průhledný, ale přece jenom si nemůžeme být úplně jisti, jestli to tak opravdu nakonec bude. Závěr si mohli autoři odpustit, to už byl spíš takový zmar, ale jinak se dá říct, že bez větších očekávání stojí film za to. 55% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ničím neobjavný scenár , Identita vraha viacmenej jasná od začiatku, takže je až podivom že Caruso dokáže s pomocou snaživej Angeliny Jolie a Ethana Hawka ako tak udržiavať atmosféru väčšinu filmu. Lenže kým spočiatku kazia dojmy iba tradičné thrillerové barličky, záver preklápajúci celý film až do nechcenej paródie sa pre zmenu nepodaril vôbec - a nielen úplný záver, ale rovno finálna dvadsaťminútovka. Kiefer Sutherland aj na minimálnej ploche každopádne strčí do kapsy všetky zvyšné vedľajšie postavy. 55% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

PO pár minutách (přesně nevím asi 10 ? ...) mi bylo jasné, kdo je vrahem. Zbytek filmu jsem se nudil. Jen chvíli mě zajímalo, co se na plátně děje a to ve chvíli kdy se tam objevila Angelina (kdo záviděl Ethanovi?:)). Mnoho hvězd, ale vše zmařené už v první minutách strašně předvídatelným příběhem... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama