Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet €9miliónovTržby Celosvetovo $76,341,401(v Nemecku s tržbou $62,059,389) ║ Až neskutočne otravné to je vďaka tomu priteplenému výzoru, ten je fakt neznesiteľný, Herbig to nezvládol a potvrdil že Nemci to fakt pred kamerou ani za kamerou moc nevedia, otras. /10%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V Nemecku je STAR TREK mimoriadne populárny. A tak nečudo že v tejto krajine vznikla aj paródia, ktorá mala korene v rovnomenných skečoch komediálneho programu BULLYPARADE. Paródia nesmierne vtipná a technicky vynikajúco spracovaná. A ja len dodám, že kto pozná STAR TREK a takisto aj pánov okolo Michaela Herbiga a obľubuje ich, tak si zgustne. Podobne ako pri MANITUOVEJ TOPÁNKE. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Lidsky hřejivý film :) Říkal jsem si, že to bude guilty pleasure -- německý "vkus", pokus o Austina Powerse ve světě Star Wars, Startreku s nádechem 5. Elementu a Příběhu rytíře... parodie, homovtípky... a jsem velmi příjemně překvapen. Neuráželo, fekální humor takřka žádný, vtipnost na několika místech odrovnávající, stylizace důsledná, a překvapivě místy přirozenější než Mike Myers, který se pitvořil a dělal ze sebe velkou hvězdu. No a taky musím říci, že při podobné barevné stylizaci jsem Austinovi tu heterosexualitu zas až tak moc nevěřil :) ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Manituova bota byla trochu lepší, ale i tak je tohle prdel na 80 minut. Smíchat Star Wars, Star Trek, western, historii a homosexuály byl od Bullyho super nápad. Chvílema jsem se fakt řezal! Anja Kling je na Němku fakt moc pěkná holka. Takže dávám 4 hvězdy, ale jednu výhradu tady fakt mam. Ta jejich podělaná bavorština dávala zabrat i mně, de facto rodilýmu mluvčímu! ()

depony 

všechny recenze uživatele

Humornost scének se vážně nedá navodit teplými hlavními postavami ... být teplý je jedna věc, být teplý a vykroucený druhá. Trapná parodie na moje oblíbené filmy je pro mne spíše urážkou než pobavením. Ale pohledný Til Schweiger (a že vypadal vážně dobře) a půvabná Anja Kling tomu dávali aspoň nějaký příjemný, svěží a neteplý nádech. Jim patří ty 2 hvězdičky :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama