Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

OJan 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá jednohubka, kde se Rowan Atkinson snaží zneškodnit včelu všemi možnými způsoby. Jo, vcelku to funguje, je to sice předvídatelné, ale rozesměje to a mě to bavilo. Ale i přesto jsem našel pár nedostatků - ta CGI včela je spíš čmelák a k tomu z toho nemusel být seriál tak nešikovně rozdělený na epizody trvající 10 minut, ale mohl s toho být klidně film, ale když už seriál, tak alespoň s delší stopáží epizod. PS: za všechno může ta včela. |70%|, (počet zhlédnutých epizod: 9) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ja nebudem veľmi kritický, pretože na rozdiel od všetkých, ktorí dali 2 hviezdy a menej som presne vedel do čoho idem. Nechápem, že oni nie. Je to predsa starý dobrý Bean, len s iným menom a na inom mieste. Ako človeka pracujúceho v stavebníctve ma nový, moderný dom zaujal a tušil som akým smerom sa vydáme i ako nový a pekný dom dopadne...Nič nové ja viem, ale bavilo ma to a deti tiež. Prvý návrh bol: "Deti dnes si dáme 2 časti som unavený..." Dopadlo to tak, že sme to dali na jeden šup všetko, čo svedčí o tom, že nás to bavilo. Mr. Bean je stále vo forme. Jednoduché, nenáročné a úsmevné posedenie, nič viac. Niekedy mám však pocit, že je to o dosť viac než mi dá Thor, wonder women, Capitan America a podobné hovadiny z poslednej doby...Odporúčam sledovať s deťmi, ocenia to. 70%. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurazilo,nenadchlo. Koncept Mr. Beana (večný smoliar ktorý vždy niečo pokazí) z toho cítiť, no sú tu aj isté rozdiely, napr. že seriál sa snaží na rozdiel od Beana aj o súvislejší dej, hlavná Atkinsonova postava má bývalú manželku, dcéru, zamestnanie a navyše aj rozpráva :D skrátka už to nie je len karikatúrna a groteskná postava do skečov, ale klasická postava v reálnom svete. A preto to zrejme nefunguje tak ako kedysi. Pri zasadení do reálneho sveta pôsobí dianie často nelogicky, nereálne a akoby pritiahnuté za vlasy. Vďaka Atkinsonovi ktorý je majstrom fyzického humoru je to samozrejme stále pozerateľné a miestami aj vtipné, ale už to nie je úplne ono. Návrat, ktorým si Rowan nespravil hanbu, ale ani výraznejšie neohúril. PS: na pomery takejto absurdnej komédie v závere prišiel pomerne nečakaný a celkom fajn dejový twist v závere. 55% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jako celek je Včela na mušce velmi sympatickým sledem scének a skečů, během nichž se Trevor nejdříve uvězní v domě, aby se následně uvěznil na zahradě a kromě trápení s dcerou, domem a čmelákem se pak přidají třeba i trable se psem. Při sledování mi pak vůbec nepřišlo na mysl, že by celý ten složitý příběh měl být kratší, či snad vymyšlený jinak a lépe. Ne, já jsem se skutečně dobře pobavil (což je ostatně hlavní smysl díla), díky krátké stopáži to celé opravdu dobře a rychle utíká, jako celek to velmi dobře funguje a pointa tomu navíc dodává velmi sympatickou korunu. Na Včelu na mušce se tak kdykoliv rád podívám znovu, příznicvi Rowana Atkinsona pak také jistě nebudou zklamaní, ale tenhle miniseriál by vlastně mohl sednout všem. Více zde, ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nadsázka, zábava a tak, chápu. ALE! Man vs Bee je Parazit pro děti do pěti let, prezentující humor, kterej sahá daleko za hranice absurdna - a to i na poměry Rowana Atkinsona. Jeho novýmu charakteru se nedá fandit na žádný úrovni, protože je to absolutní debil. Celá tahle fraška by byla o řád zábavnější, kdyby se odehrávala v jeho vlastním domě a destruktivní boj s včelou reprezentoval osobní rozklad a životní neúspěch – alespoň by to mělo nosný téma. Takhle místo humorný tragédie dostává dospělej divák jenom tragickej humor. Hádam ale, že to nikdy o ničem jinym bejt nemělo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)
  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Všetky spotrebiče v dome sú od nemeckej značky Miele. Miele je taliansky výraz pre med. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama