Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvely pribeh a byla by to i moc pekna komedie a romanticka zalezitost az na jednu vec - karikaturicke a uchylne postavy macecha a jeji vlastni dcery - to pokazilo celkovy dojem jak jen to slo. Nebyt tohoto faktu davam 5 hvezdicek. Vzhledem k tomu ze musim hodnotit cely film a dojem a nejen vinikajici Hilary Duff, Reginu King a dalsi musim dat pouze 3 hvezdicky. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Co bych k tomuto filmu napsala, líbil se mi, hlavně jeho pojetí popelky, herečku Hilary Duff mám moc ráda, když jsem se na ten film dívala poprvé, připadalo mi to nesmírně zajímavé, protože podobný příběh se může stát v normálním životě mladé holky, k tomuto filmu nemám žádné výtky, můžu říct, že společně s málem filmů, této moderní doby, patří mezi špičku, ne každý má ovšem názor stejný, jako já, přesto bych chtěla říct, že je tenhle názor můj a nikdo mi ho nevezme, však se podívejte na tuto komedii a udělejte si svůj vlastní obrázek. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě, ale já protlemila skoro celej film a proto nemůžu jinak! :)) Ty hlášky jsou pro mě nesmrtelné, trapnost filmu chvílemi hraničí s nechtěnou parodií ale ve finále je tahle blbost naprostej skvost! :) Nebudu tady rozebírat, jestli Hillary umí hrát nebo jestli je tu plno klišé... Tady to absolutně není duležité! Just... enjooooooy! :)) ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)

Reklama

Reklama