Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší kamarád je věcí jménem Jeepers Creepers naprosto nadšený a je to pro něj nejlepší hororová postava. Pro mě ne. To ale nic nemění na tom, že je to borec. A taky to nic nemění na tom, že jednička byla příjemná, napínavá a zábavná podívaná i když jen průměrná. U jedničky jsem měl strach (je to už dlouho, co jsem to viděl) ale dvojka byla ještě o stupeň horší. Dokonce byla tak pitomá, že mě ani Creeper nebavil. Herci byly dementní, příběh taky a atmosféra a napětí si daly dovolenou v háji. Ta hodina a tři čtvrtě pro mě byla utrpením. Jen ten konec byl luxusní... Ta dvojka byla tak blbá, že se nemůžu dočkat trojky. Ať se Creeper vrátí za 23 let, nebo radši ať zaspí. 45%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč jsem se na to díval. Je to to samé, akorát horší. A to o dost. Absolutní klasika hororu - banda mladých blbounů někde uprostřed ničeho a vzápětí je začne masakrovat příšera. Ta je opět velmi dobrá, ale už jsem jí jednou viděl, takže nic nového. Prostě absolutně zbytečný a ještě špatný film. 20% ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jeepers Creepers 2“ je klasické pokračování, které využívá podobnou kostru a staví jenom na tom, že těch lidí, kteří mají umřít je o hodně víc. Sem tam se objeví nějaký ten špatný CGI efekt, který tomu na děsu moc nepřidá, ale tak i tohle je zlo nejen moderního hororu, ale filmu celkově. Pokud se vám to monstrum líbilo, je to v podstatě jediný důvod, proč se na film podívat. Jinak není moc proč. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního dílu je zde záporák pořádně vidět a má zde i několik nechutných scén. Na konci je pak celkem pěkně rosekanej. Příběh a prostředí nic moc. Ale celá ta věc o tom démonovy (či co to je), který vylézá jednou za 23 let a nejde zabít je celkem zajímavá. Ve vystřihaných scénách na DVD je pak zajímavá přehlídka mrtvích rytířů kteří proti němu v minulosti bojovali. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)
  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)

Reklama

Reklama