Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprchlý trestanec a muž ze skupiny „Návrat ke kořenům“ se pohřešují. Spojuje je malá chata v lese a fakt, že trestancovo tělo se najde nedaleko. Podle všeho ho zabil muž, který si v lesní skupině pokoušel léčit „duši“ a své sebevražedné sklony. Vopěnka požádá Zacha, aby se Zdeňkem „netahali“ své soukromí do práce. Zach se Zdeňkem jsou přes problém, kterým si procházejí profesionálové a jako tým fungují. Znovu je to sbližuje. Alice se ale bude muset brzy rozhodnout, jestli za sebou nenávratně „zavře dveře“. Rennéina sestra znovu pije a Renné se musí rozhodnout: jestli má získat synovce do své péče, musí změnit povolání. Rydlo v Brně vyhledá Zachova bývalého parťáka a vrací se na Slapy s tím, že jim všem Zach celou dobu lhal. (prima+)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl teda díl to se musí nechat... Jinak ta skupina naháčů se musí dlouho hledat a to sjíždění se houbičkami také... No aspoň bylo veselo a dávalo to smysl... ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už  se  to  nějak  natahuje . Polonazí  lidé  hledají  kořeny  a Rydlo  ,  prý ,  zjistil  pravdu . Stále  boj  o  Pavlíka  a  podivný  trojúhelník  je  čím  dál  podivnější . Jěště  ,  že  je tam ta  voda, slunce , příroda . Jinak  by  to  bylo  úplně  naprd ,  tedy  na  nic . ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve tmě jsou tam možná scénáristi. Tento krimi příběh je zase ukázkou totální neschopnosti scénáristy. Jedna mrtvola je naprostá náhoda a není to vražda, druhý pohřešovaný zase není mrtvý. Jediné, čím tento díl může zaujmout, je úvodní porce pánské erotiky. Dokonce ani tolik mnou kritizované vztahy v tomto díle moc nejsou. Hádek se opět chová jako naprostý citový jeliman, Nováková slastně vrká s Adamczykem a Krausová řeší, zda do konce seriálu její role vydrží nebo bude přesunuta do paneláku. Děs. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama