Reklama

Reklama

Hrabě Monte Christo

(TV film)
  • Velká Británie The Count of Monte-Cristo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý námořník Edmont Dantes se krátce před svatbou s milovanou Mercedes stane obětí zákeřného plánu čtyř mužů a bez vysvětlení skončí ze dne na den v kobce pevnosti d'If daleko od snoubenky, otce i kariéry. Po čtrnácti letech se mu podaří uprchnout a dostat se k ohromnému jmění. Jako hrabě Monte Christo se pln touhy po pomstě vrací... (Filmhouse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Petus 

všechny recenze uživatele

Hrabě Monte Cristo byla vždycky moje srdcová záležitost. Možná právě proto mě žádná z existujících verzí nijak zvlášť neuchvátila, v některých případech spíše znechutila. Nicméně verze s Richardem Chamberlainem je čestnou výjimkou a jestli pro mě některý z představitelů hlavní role kdy představovali skutečného Edmonda aka hraběte, pak právě on. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film je presne to, čo môže 100 minút divákovi poskytnúť (takú verziu som videl). Teda rýchly priebeh najdôležitejších udalostí z románu pre tých, čo nemajú veľa času. Postavy prídu a hneď sú tam, kde majú byť, pripadne ani neviem, kedy prišli, ako dcéra Ali Pašu. Nedá sa to porovnať so seriálom, ale má to určité čaro, kým nedôjde na pomstu, tá je už príliš rýchla. –––– Nádherná múdrosť politického sveta, pán Dantes. Ste tu preto, lebo vás označili za bonapartistu. Ja som tu preto, lebo som bol proti nemu. –––– Vy ste môj syn, dieťa môjho zajatia. Chovajte svoje dobré skutky ako spomienku na mňa. ()

Reklama

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější hrabě. Charismatický Chamberlain a neméně perfektní hlas Miroslava Moravce. A když hlavní hrdina opakuje jména těch, kteří ho poslali do pevnosti IF, Caderus, Danglár, Mondego, Villfor, mám vždy husinu. A k tomu ještě ten uhrančivý pohled. Pomsta je sladká a Monte Christo si ji vychutnal až do konce. Bohužel konec nebyl až tak šťastný, protože Mercedes se k němu nevrátila. 85% ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,ZASE TEN PREKLIATY ŽALÚDOK VYHRAL NAD STATOČNÝM SRDCOM." __ Chamberlainovi stačilo 100 minút na to, na čo Depardieu potreboval 4 tak dlhé filmy. Na jednej strane film nemá v podstate hluché miesta, na druhej strane mu ale chýba hĺbka a herci to odohrali tak leda-bolo. A už by to mohli prestať sústavne vysielať v telke. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Starší verze klasického románu. O příběhu se nemá cenu zminovat jelikož ten každý zná. Přesto si nemůžu pomoct ,ale nesedí mě tu hlavní představitel. Aspoň ze záčátku před uvězněním působí dost negativně až arogantně. Nová verze s Brosmanem mě přišla povedenější aspoň mě se víc líbí. Přesto je to pěkný dobrodružný snímek o pomstě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Po smrti Abbého nechali dozorcovia jeho celu odomknutú a Dantés tak mohol z cely pokojne ujsť. (Jumar)

Reklama

Reklama