Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dvojčata, Jane a Roxy, jsou si k nerozeznání podobná, ale jejich povahy jsou zcela odlišné. Jane je výtečná studentka, zdrženlivá a cílevědomá perfekcionistka, která má dokonale zorganizovaný život a tvrdě pracuje, aby se dostala na univerzitu. Roxy je divoká, svobodomyslná rebelka, která na školu kašle, užívá si života a hraje na bicí v rockové kapele. Přestože jedna nemá ráda druhou, jsou nuceny strávit společně celý den v New Yorku, a dokonce se musí jedna na druhou spolehnout. Zatímco Jane se sem vypraví na řečnické klání, jehož vítěz získá stipendium na Oxfordu, Roxy chce proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentům demonahrávku vlastní kapely. Protože se však ulila ze školy, stíhá ji fanatický školní úředník Max Lomax. Navíc jsou dívky vyhozeny z vlaku, na nádraží se připletou k policejnímu zátahu a v jejich zavazadle skončí čip, nutný k výrobě pirátských kopií CD. Při tom všem se dívky stačí nejen pohádat, rozejít a zase smířit, ale také poznat kluky svých snů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

MRPitivier odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Olsen jsou možná hezké, ale to nezachrání jejich hraní! Mizerný výkon s nic moc scénářem! Je to obvyklá honička s happy endem, kde zápletka ztratila na vážnosti hned v začátcích a příběh se velice nudně táhne dál a dál....a tomu říkají akční nebo dobrodružný film! Samozřejmě směšné! Nevtipné, kýčovité, prostě se mi to dost nelíbilo! ()

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Není to objektivně úplně ten nejlepší film, není to ta nejlepśí komedie, ale já to žeru. Je to asi tím, že jsem to viděl v ten pravý čas, možná je to proto, že tyhle komedie z přelomu tisíci letí zkrátka můžu, nejspíš je to však kvůli Olsenkám. Zkrátka tento film žeru, sednul mi a zkrátka Olsenky no ()

Reklama

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Nie, že by som očakával nejakú bombu, ale čakal som horšie. Budem musieť ísť proti vlastnému presvedčeniu, že Olsenky sú automatický odpad a to dokonca o celé 3*. Eugena Levyho zbožňujem, aj keď tu mal dosť stupídnu rolu, slečny nám vyrástli do veľmi pekných žien, "mafia" bola zobrazená tak neskutočne úboho, až mi je ľúto za to strhávať hviezdičku, hustota trápnych scénok bola na veľmi vysokej úrovni, no napriek tomu som sa nenudil, tak prečo by som trošku nezvýšil celkovú percentáž. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Stejně jako - v době mého hodnocení - 1603 dalších tady na ČSFD, i já měl tu čest vidět Podzim v New Yorku ve Studentovi cestou z Prahy do Jihlavy (řekl bych, že to ani nikde jinde nevysílají) - a to už asi čtyřikrát. Po prvním zkouknutí to před odpadem nezachránil ani Jimův táta, ale s každým dalším zhlédnutím mě to znechucuje méně a méně a postupem času jsem si to dokonce i takovým zvrhlým způsobem oblíbil. A příště si to dám možná i se zvukem a bez novin :). ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl tomuto dílu, které mi bylo laskavě promítnuto na autobusové lince student agency Praha-Brno, udělit jednu hvězdičku, ani nevím za co přesně, ale prznění Suffragette City Davida Bowieho v závěrečných minutách filmu rozhodlo. Snímek má za cíl jediné: odpovědět na poptávku - nutno říct, že uměle vyvolanou. Tak jako dnes vznikají stejně stupidní filmy s Hannou Montanou nebo třeba Jonas Brothers, tak i u sester Olsenových šlo o nepřirozené, přímo zvrácení vytvoření "kultovních" ikon, které budou hltat nebohé děti - oběti zlovolných hollywoodských studií/nahrávacích firem. Dementně vystavěný příběh má za cíl rozjet sérii "vtipných" situací, které mají spět do "šťastného" konce. Jedna sestra je drsňačka a chce vidět koncert pop-rockové kapely Simple Plan v New Yorku, druhá sestra chce v tomtéž městě přednést projev, který by jí zajistil stipendium v Oxfordu. Musí překonat spoustu překážek, aby se jim nakonec splnila jejich přání, i to, co si ani nepřály, a nakonec se i po mnoha letech usmíří. Eugene Levy hraje inspektora vyšetřujícího záškoláctví, ten jim jde celý film po krku, nakonc se usmíří i s ním, a ještě po nich jde mafie, která obchoduje s pirátskými hudebními nahrávkami. Neskutečně neinvenční film, který asi režírovala cvičená opice a napsalo hejno delfínů. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Film za první víkend vydělal 5,96 milionů amerických dolarů a byl tak pátým nejméně vydělavajícím filmem hraným ve více než 3 000 kinech současně. (ČSFD)

Reklama

Reklama