Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Barvičkami přepatlaná hrůza plná afektovaných jedinců a psychedelické stylizace, která nutí diváka k úvaze, co asi členové štábu při natáčení a postprodukci brali. Očividně to musela být síla a měli by s tím přestat: hlavně kvůli těm retardovaným dětem, které jsou jedinou představitelnou cílovou skupinou téhle stupidity. Hvězdičku uděluji za všechny scény, ve kterých není sweetheart Lindsay. ()

opiumka odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct o tomhle filmu? Už samo jméno a obsazení naznačuje, jak moc kvalitní tenhle výtvor bude. Mně osobně filmy s Lindsey Lohan nevadí, ale tohle bylo i na mě trochu moc. Ve filmu se objevují typická klišé romantických komedií. Je tam všechno. Od skrytého talentu přes zklamané idee až po charakterní a dospělé usmíření hlavních dvou rivalek, které se do té doby chovaly obě jako kozy. Kdo by se na tenhle film chtěl podívat s tím, že je to odpočinková slaďárna, u které si může lakovat nehty nebo si dělat úkol z matiky, nedoporučuji. Člověk, ač nerad, dává pozor a nestačí se divit, co to tvůrci vymysleli za slátaninu. ()

Reklama

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Dodnes z mně neznámých důvodů zhlédnuto do konce. A doopravdy nevím, jak se mám dále vyjádřit. Alespoň to zkusím: Naivní, prkenné, hloupé, nadbytečné. Celý štáb včetně herců by měl sám sobě uštědřit pár facek, zamyslet se nad sebou a příště nic takového netočit. Onu jednu pouhou hvězdičku uděluji za pár pomyslně stinných momentů... A zdůrazňuji! Moc takových jsem vážně nenapočítala. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Néééééé, prosíííím! Až mě jednou budou mučit, budou mi tohle pouštět pořád dokola. Škoda, že se slibné Lindsay, se tady stala pitvořící Lindsay. Přišlo mi, že Adam Garcia od dob Divokých koček ztloustnul. Nebo na něm prostě bylo něco divnýho. Zpověď královny střední školy je neuvěřitelně slaboduchá záležitost, naprosto nereálná. Mary alias Lola (dementní jméno) je hvězdička která má všechno, co si zamane. Promiňte, ale spratka, který nemá nic lepšího na práci než si vymýšlet jakým způsobem zemřel jeho otec, mi nemůže být líto v rádoby dojemné pasáži, jak mu nikdo nevěří. Eliza Rock je naprosto úděsné představení a z toho snímku jsem málem měla kopřivku. Jestli to měla být parodie na současné teen komedie, tak jsem to nepochopila, jestli ne, tak je to moje naděje, že Lindsay se zbaví své přítelkyně Paris a konečně začne pořádně hrát, co mi zabránilo dát odpad! P.S: Argument, že to potěší nižší ročníky dívek je blbost, protože já jsem ve věku, kdybych tyhlety filmy měla žrát a nějak se to ještě nedostavilo. Asi jsem divná. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Trochu moc trhlé i na cílovou skupinu, ale protože do ní stále ještě spadám, dokázala jsem se do příběhu vžít a vybavit si podobné banality, které ale člověku v tu chvíli (a v tom věku) připadají životně zásadní. A ten pocit bezmoci, kdy si jakási školní hvězda usmyslí, že vám nic neprojde...jo, tak ten taky znám. Lindsay je navíc jednoduše perfektní. Přesto se nejedná o nic, co by bylo hodno delšího pamatování. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama