Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £5miliónovTržby Celosvetovo $25,600,000Sacha Baron Cohen je fakt niečo, na Angličana fakt moc nadaný komik, vydarene zosmiešňujúci všetko čo mu príde do cesty, hlavne si berie na paškál Americký spôsob života v čom sa fakt moc vyžíva a príde rada aj na Matrixovú akciu, čo je, moc, moc, fajne. /80%/ ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Sachu Barona Cohena nemám ráda, ale co předvádí tady vypadá na odpor. Fekální humor mě nebere, sexuální narážky taky ne a dementní hlavní hrdiny nesnáším (nechápu, jak se někdo dokáže dívat na film, ve kterém je hlavní hrdina totální prase a idiot). Možná je tam nějaká superskrytá nadsázka a ve skutečnosti je to dílko pomlouvající řekněme politiku, ale je mi to naprosto ukradené. Jestli se na to v konverzaci budeme dívat ještě jednou, tak to video hodím z okna. Totální odpad! ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"This is good shit." Tak vulgárne, miestami hlúpe až pubertálne, ale napriek tomu som sa musel takmer v jednom kuse smiať. Pri niektorých geniálnych scénach som dostával až záchvaty smiechu. A bolo ich naozaj dosť. Pre mňa snáď ešte lepšie než Borat. "Da End." A ešte mám pre vás dve slová: Keep it real.:) "Da real end." ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama