Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mocná čarodějka udělá abraka dabra a denní program se aranžuje na minutu přesně kvůli třeba jen pár vteřinám setkání s milovanou osobou. Kdopak by to neznal.. Tohle všechno pod taktovkou Belgičana Grosbarda vypadá obyčejně, uvěřitelně a civilně, protože má pod sebou v orchestřišti dva velmi schopné hráče a lascivnost současných romantických komedií v té době newyorkskými vlaky nejezdila. Známé rčení W.Allena: „Sex uvolňuje napětí. Láska ho způsobuje.“ však zase nemuseli úplně zamést pod koberec.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Perfektní film. Ze života, tak jak se to stává nebo i může stát. Člověk se citu neubrání ať je mu 20 nebo 40. A hvězdy jako ROBERT DE NIRO a MERYL STREEP hrají tak přesvědčivě, že jim prostě nejen věříte ale i fandíte. A to by se nemělo, že ? Vždyť oba jsou z jiného hnízda a mají své rodiny, Jenže..... atd.,atd. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Fešný mladý Bobby a elegantní mladá Meryl v nenápadné, komorně podané romanci. Námět o osudovém setkání "jeho" a "jí" je sám o sobě zcela prostý, základní, nevyjímající se ničím specifickým, ani neobsahuje nějaké extra dramatické pozadí příběhu. Robert a Meryl jsou spolu excelentní a jejich postupné sbližování je srdéčku milé sledovat:) Jsou to právě oni, kdo vynášejí řadové téma do těch "svých" výšin. ()

amica 

všechny recenze uživatele

Romantický film postavený na skvělých hereckých výkonech, kdy jediný pohled vyjadřuje víc než slova. On a ona svádějící nerovný boj mezi rozumem a citem, který pozvolna (aniž vědomě chtějí) převrací jejich dosavadní poklidné životy a rodinná zázemí vzhůru nohama. A já se přistihuji, že jim celou dobu fandím; a dokonce snad i závidím(?)... ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)

Reklama

Reklama