Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná není na místě hodnotit toto nějak subjektivně. Jsme většinou dospělí a tomu nemůžeme rozumět. Nevíme už, jak se dívat na svět očima dvouletého dítěte. Tolik na obranu této zvláštnosti. Osobně ale věřím, že moje dcera, až doroste do tohoto věku, bude pořadu ušetřena. Radši budu dělat na zdi stínové siluety než pouštět Teletubbies (a to umím jenom takového zparchantěného psa). ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

No neviem, absolútne nevhodné pre dospelých, deti to nebaví, kostýmy sa nehodia ani pre smetiarov do sídlisk a pošahaná pesnička stále dookola hrajúca by sa mala každá jej kópia radšej odstrániť z povrchu Zeme. Ale hlavne by mali hlavných protagonistov a štáb dať kompletne vyliečiť do našej nitrianskej nemocnice nech im ešte viacej haraší :-D. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro ty úplně nejmenší caparty kolem 2 let je Teletubbies skvělou zábavou a tvůrci dobře rozuměli tomuhle dětskému světu, opakování motivů, barvy, hudba a jednoduchost dělá z tohohle mnohými "dospělými" zatracovaného seriálu pro děti téměř geniální televizní dílo... Jenže ...děti to baví, ale pasivní vysedávání před televizí jim rozhodně nedá to, co aktivní pohyb venku a vnímání reálné skutečnosti. Pro líné rodiče je to však dobrá volba :( Přesto, že bych Teletubbies nejraději poslal do prdele, tak odpadové hodnocení si rozhodně nezaslouží, při střízlivém dávkování děti může nevinně pobavit ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Pusťte mi několik dílů za sebou a pravděpodobně vám pak podepíšu klidně i přihlášku k Jehovistům. Obludně bizarní záležitost, která neměla nikdy vzniknout. Dodnes cítím silnou nevolnost a pocit neuvěřitelné konsternace, který jsem zažíval při sledování téhle úchylnosti, u níž jsem měl pocit, že se mi to snad jen zdá. Dokonalý výplach mozku a současně i něco jako kult, z něhož bylo vždycky super dělat si prdel. ()

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Malým dětem jistě stačí ke spokojenosti cokoli, co se hýbe a vydává zvuky, ale proč jim proboha nabízet něco co jim nic nedá. Děti vnímají vše kolem sebe a učí se to napodobovat. Byl bych nerad, kdybych jednou vešel do místnosti, kde by čtyřleté dítě běhalo dokolečka a dokola vyřvávalo své jméno. Stejnou potěchu budou mít třeba z Doraemona, kde mohou pochytit jak řeč, tak některé základní poučky o životě. 28 minut tohohle je vymývačka mozku jak pro děti, tak pro dospělé. Takže jako jeden z mnoha, co nybl zhypnotizován ódou na blbost, musím dát spokojeně zasloužený odpad :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)

Reklama

Reklama