Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (73)

angel74 

všechny recenze uživatele

Je asi hodně nepravděpodobné, aby se takový příběh mohl odehrát i ve skutečnosti byť jen zpoloviny podle Epsteinova dost naivního scénáře. Navíc ani herecké výkony většiny zúčastněných nejsou kdovíjak přesvědčivé. Logicky mi z toho tedy vychází, že jde o nejslabší snímek z téhle krapet ulítlé filmové série s podtitulem Lékař léčí, láska uzdravuje. (45%) ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se alespon na takovy ten zabavny nedelni bizar, u ktereho se clovek pobavi nad jeho nekvalitami, vysledek je ale proste jenom spotrebni, plytka a nudna zalezitost prakticky bez zapletky, kde me ani nenapadlo se nad necim treba pousmat. Tragicky scenar, tragicky herectvi, naprosto zamenitelny vizual a navrch jeste otresna hudba. Nevedel jsem, jesti sleduju nahodnou epizodu levny a produkcne nenarocny Ulice nebo opravdu jedno ze ctyr nedelnich lakadel pro primetime CT, za kterym stoji drzitel Ceskyho lva. Tady proste nebylo vubec nic! A jestli ma tohle byt reprezentace mensin na verejnopravni televizi, tak je mi z toho jeste navic trochu smutno. ()

Reklama

Miluska15 odpad!

všechny recenze uživatele

Největší dno a ostuda veřejnoprávní televize. Za peníze daňových poplatníků natočit takový hnus je opravdu ostuda celého vedení a lidí, kteří rozhodují o tom co se natočí. Divím se panu Nedbalovi, že přijal tak otřesnou roli. Je to celkem slušný herec, ale tímto počinem mě opravdu zklamal. Fridrichu, Fridrichu, to se vám nepovedlo. ()

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně homofobní. V době, kdy se na Slovensku vraždí homosexuálové pro svou orientaci, zde padají od kladných postav věty jako: "Pojďme zmlátit pár buzerantů!" Hlavní hrdina jednou jedinkrát procedí skrz zuby s odporem slovo "gay", jinak se zde gayům neřekne jinak, než "teplouši". Kde to jsme? Hluboko v devadesátkách? A dále je vysoce nepravděpodobné, že by hezká, úspěšná a pracovitá žena byla s ne zrovna dvakrát krásným barmanem, který ji navíc podvedl. Epstein nikdy nebyl moc dobrý scénárista, ale tohle je jeho nové dno. Odpad! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Marku, napiš něco edukativního z nějakého vážného oboru, třeba z medicíny. Češi jsou tlouštíci, tak tam dáme tlustý střevo." "Dobře Jirko." Nebýt té poučnosti a taky trochu těžko uvěřitelného obratu ve vztahu dvou znepřátelených postav (barberista, boxer), dalo by se docela dobře říct, nebylo to marné. Nedbal mě bavil moc, jeho roztoužená kolegyně (KM Fialová) ještě víc, a ta Klausová se tam docela dobře hodila. I když většina chlapů by si asi na krmení leguána pozvala spíš tu barmanku. Jako milá jednohubka to docela funguje i s těmi antibiotiky. A že Čecháčky dráždí informace, že tenhle projekt by nevznikl bez koncesionářských poplatků? No a co, vznikly daleko horší věci! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama