Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

castor 

všechny recenze uživatele

Psychiatr Bill Capa nezačal tenhle den zrovna nejšťastněji. Jeho pacientka se totiž vrhla z okna mrakodrapu přímo na rušnou newyorskou silnici. Otřesený lékař hledá útěchu u svého kolegy, jenže ten mu stačí představit pětici svých pacientů a pak se rukou vraha dostane taktéž na onen svět. Byl vrahem někdo z klientely nebo tajemná Rose, která zničehonic vstoupí do jeho života? Tahle smrtící partie ještě zdaleka nekončí.. co ale končí, je trpělivost diváka. Po několika desítkách minut se tahle hra dostává do nepříjemné motanice, která je vším, jen ne pořádnou psychiatrickou lekcí. Režisér se snaží zahlazovat stopy, ale i trošku protřelý divák mu málokdy na něco skočí. Naštěstí leccos zachrání půvaby Jane March a její vytetovaná a vhodně umístěná růžička.. Rádoby spletitý příběh se uzavře a divák doufá, že napříště to vyjde o poznání lépe!! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lehce křečovitý, rádobyerotický thriller, který si na finiš drží v rukávu eso které ale i divák po lobotomii jasně vidí už po první čtvrthodince..... Má to ale docela atraktivní casting (Douring, Henriksen, Willis...) a dá se to dokoukat relativně bez újmy a nasrání.. Takže takový tuctový podprůměr.. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná nechtěná parodie hollywoodských erotických thrillerů, s nimiž se po ZÁKLADNÍM INSTINKTU roztrhl pytel (NĚKDO SE DÍVÁ, SKANDÁLNÍ ODHALENÍ...), která nevynechá žádné stupidní klišé. Hlavním plusem je supersvůdná Jane March, která vypadá jako sestra Jessicy Biel a nevydrží pět minut v kuse oblečená. Obzvlášť erotické pnutí mezi ní a Lesley Ann Warren bylo fajn, zatímco vidět tvarohovej zadek Bruce Willise asi nikdo moc nemusel. Jinak se tu dost brečí, po Bruceovi někdo pořád háže auta a závěrečněj twist je fakt úlet... No, jak říkám, je to prča. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Hmmm, hmmm. Koukám že v denním tisku uváděná definice filmu jakožto „erotického“ thrilleru se zase jednou o řádnej kousek sekla. Ono možná kvůli té jedné zde zmiňované scéně to k tomu vybízí, ale jinak se jedná o klasický thriller jenž se tváří téměř po 90% svého děje jako laciná televizní fraška. Bruce Willis v roli jenž předznamenává Šestý smysl, čiliže jako psychiatr vede velmi zvláštní skupinku lidí, kde nikdo není zcela normální. Jak vidmo včetně Bruce samotného. Do té stěžejní automobilové honičky, kterou film začíná pomalinku gradovat je to nuda k uchrápání. Jediný co mě trochu pobavilo byl Lance Henriksen, kterýho jsem vůbec nepoznal. Až právě od té honičky se něco začne dít a z bláta a marastu hutnýho podprůměru se díky absolutnímu závěru dostávám na dejme tomu podprůměr. Jane March je sice holka pěkný, to ne že ne, ale přeci jen k Willisovi mi nesedla, stejně jako celý tenhle film. Máte-li rýmu, tak svůj pečlivě připravenej popcorn utopíte v hlenu, páč zaberete po prvních 20ti minutkách. Na scénu z bazénem si nastavte budíka a pak ještě na ten závěr. Takže vychází celkově asi 30 až 35 minut dobré zábavy. Na dvouhodinovej film je to ale žalostně málo ne? Tudíž dvě hvězdičky a dobrou... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Psychiatři nemají jednoduchou práci a Bruce Willis se do všeho ještě pořádně zamotal. Emociálně vypjatá sezení s jeho pacienty mu na klidu příliš nepřidají, co když i on je sledován vrahem. Lékař by si se svým pacientem neměl začínat. Přinese mu to jen problémy. Jakou barvu má noc, když vás má ve své moci? Myslíte, že černou? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Časopis MAXIM označil sexuálne scény vo filme za najlepšie sexuálne scény vo filmovej histórii. (m.a.t.o.)
  • Bruce Willis (Bill Capa) později komentoval, že s natáčením záběrů, v nichž byl nahý, neměl problém, "protože režisér mi poskytl možnost ovlivnit výběr těch scén. Tak jsem mu řekl: 'Nechci vidět svýho pinďoura, jak se houpe v bazénu.' Ale dopadlo to jinak. (...) Když jsme byli hotovi s natáčením, začali se distributor a režisér hádat o konečný střih. Pak se dohodli na kompromisu: Rush si stůj režisérský sestřih udělá na videu a v kinech poběží kratší verze. Jenže jsem neměl žádnou písemnou dohodu, a tak se stalo, že je můj pinďour zvěčněný na laserovém disku. Byl jsem naštvaný, ale nemohl jsem s tím nic dělat. V Hollywoodu jsou jen dva druhy lidí: několik málo slušných, a ti ostatní - ti vás napálí, kde můžou. Neexistuje bezohlednější branže." (NIRO)

Reklama

Reklama