Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (421)

werus 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsem uplácala z toho, že jsem na to fakt jistou dobu koukala, za parádní znělku a hezký ústřední pár. Jinak je Muneca brava telenovela jako každá jiná, myslím, že není v ničem horší ani lepší, možná jsem se s ní sešla ve správnou chvíli na správném místě nebo nevím, jak si vysvětlit, že mě vážně bavila :). Ano, každý má období, kdy je na seriály typu Policie NY nebo Kriminálka LV ještě moc mladej a blbej :).. Plně si uvědomuju, jaká je to kravina, ale dle mého názoru nejlepší kravina svého žánru - hodnotit to v konkurenci jenom telenovel, dostane hvězdiček možná i víc. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

prvá hviezdička je za charaktery a obsadenie. toľko týpkov po kope človek len tak niekde nevidí a hercov vybrali naozaj skvele. nemohli ste si ich neobľúbiť, aj keď občas vám poriadne liezli na nervy. a záporaci boli správne odporní, ale predsa mali v sebe niečo charizmatické. druhá hviezdička je za humor. niektoré scény by si našli svoje miesto aj v dobrom sitcome. a pritom sa neskĺzávalo do výsmechu. tretia hviezdička je za scenár. áno, miestami to haprovalo, ale keď vymyslíte 120 dielov a nakoniec máte vyrozprávať 270, tak niekde musíte chytiť druhý dych. a aj tretí. a tomuto scenáru sa to podarilo. štvrtá hviezdička je za kameru. neviem koho to bol nápad, ale pohľady do kamery, niektoré pohyby kamery, ktoré napomáhali komičnu, alebo dramatičnosti, či romantike, boli úžasné. možno to nebolo na Oscara, ale na nomináciu určite. a piata hviezdička - alebo lepšie povedané 5 hviezdičiek, je za Facunda a Nataliu. lebo každý dobrý ľúbostný príbeh stojí a padá na svojich hrdinoch a títo dvaja ako pár sú ako z príručky a ešte o trochu lepší. ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Enrique Torres .. Po hezkém videoklipovém úvodu za doprovodu zpěvu celkem půvabné Natalie Oreiro následuje "děj". Záměrně v uvozovkách, protože co se obsahu týče, je větší radost dívat se z okna na ulici než na tuhle stupidní romanticko/dobrodružnou a trapně dramatickou tele(cí)novelu.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost dob dávno minulých. Krásná a sympatická Natalia Oreiro v roli správně ztřeštěné a milé Milagros, která byla naší hrdinkou. Chytlavá hudba a písně, zejména geniální ♫ Cambio Dolor a Me Muero De Amor ♫ (kdo z Vás si ještě, jako já, pamatuje text?:), přemíra vtipných scén, dialogů a ztvárněných postav, excelentní český dabing, v hlavních rolích Ivana Andrlová a Ivan Jiřík a spousta dalšího pro mě z této telenovely dělají mou snad nejoblíbenější. Všechny tyto, mnou vyjmenované aspekty nejspíš vyvolají silný výsměch a nepochopení u osob, které by si přečetly tento komentář. Stejně i tak tuto všeobecnou averzi, pociťovanou snad u všech jihoamerických telenovel, zcela nechápu. Telenovely se snad asi ani nedají brát jako součást kinematografie, ale myslím, že ve svém "žánru" se jich najde pár, které v tom všem patosu, intrikách, rodinných spletitostí a nekonečném hledání pravé lásky, mají i něco navíc. Divoký Anděl zdatně odkopal a zakopal všechny ty přehnaně dramatické a slzavé telenovely a přinesl do žánru svěží závan. Je totiž komediálním seriálem, který dokáže vkusně míchat klasické novelové postupy s hodnotnou dávkou ladného humoru a lehkého, i zběsilého vtipu. Spoustu dialogů si stále pamatuju:) Svého času (a vlastně možná stále) jsem považovala Mili a Iva za nejdokonalejší pár televizních obrazovek a všech seriálů vůbec. Všechny jejich společné scény (a ty líbací, mmm:) prostě až přetékají chemií. No, zkrátka nezapomenutelná sestava alias Milagros "Mili, Cholito", Ivo, Gloria, Lina, Angelica, Luisa a Federico Di Carlo, Vicky, Pablo, Damian, Andrea, Pilar, otec Manuel, majordomus Bernardo, kuchařka Socorro, její dcera Martha, Morgan "Rocky", Ramon, Chamuco, ehm, kdo dál...?:) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro a Valeria lorca, představitelka Marty, byly dobrými přáteli i 15 let po uvedení seriálu. (xninjax)
  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama