Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Ve své kategorii je to hodně dobrý seriál. Existují samozřejmě kvalitnější, ale proto taky nedávám plnou palbu. V první epizodě mě trochu znejistily toporně podané dialogy. Naštěstí přišel rozjezd, který postupně nabíral na intenzitě. Co se týká nízké logiky určitých pasáží, vztahuje se na to nepsaný zákon, že tyto "drobnosti" milovník akčních filmů nesmí řešit. Hlavní dějová linka není nic nového, ale určitě je osvědčená. Agent FBI chrání svědkyni, oba jsou na útěku před policií, tajnou službou i před zabijáky. A zároveň se snaží odhalit pravé spiknutí. I když agent neměl to pravé charisma svých starých předchůdců, nevadil mi a postupně jsem ho přijal. Svědkyně ajťačka byla v pohodě od začátku. Za mě spokojenost. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Začalo to! Pro fanatický uctívače sekty NetFixlu, určitě povinnost, pro normálního jedince jen ztráta času. Něco tak šíleně překombinovanýho, nesmyslnýho, naivního, kdy dvě odrostlý děti zachrání svět, to snad nemohl nikdo myslet vážně. A Japonec jako ředitel FBI? To už není ani k smíchu. Nebýt konfliktu, mohl ho možná hrát i rus :D ()

Reklama

liquuid 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze netflix vyzdimal maximum z mene znamych hercu (az na par vyjimek) a natocil velmi dobry serial, ktery ma drive, stavu, napeti a emoce. Rozpletani toho, co se vlastne stalo, tak trva akorat tak dlouho, aby to cloveka nezacalo nudit. Dostatek akce, priroda, pribeh a vse ostatni v naprostem poradku. Hvezdu dolu davam pouze za to, ze v druhe casti serie se dej dostava do sloziteho a prilisneho politikareni, cehoz ja nejsem fanousek. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ seriálu bych spíše čekal od Amazonu, takže velká trefa do černého pro Netflix. Tohle se vážně povedlo. Měl jsem v plánu kino a RE:4 Remake a vše jsem odsunul na neurčito, protože jsem se tak zažral do seriálu, že jsem to sjel na jeden zátah, chyběl mně už jen ten popcorn. Klišé neklišé, jak někteří píšou, já se velmi dobře bavil od začátku do konce. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S1:Noční agent je chytlavý hned od začátku ne jenom kvůli akci od prvních minut, ale protože nasadí divákovi brouka do hlavy. Je Peter Sutherland  někdo, komu se dá věřit? Není to tak, že on je sám krtek vzhledem ke své rodinné historii? Je všechno, co se děje jenom náhoda, a jde pouze o ochranu Rose Larkin, která byla svědkem vraždy své tety a strýce, kteří věděli, že se v Bílém domě děje něco špatného? Už jen první díl je nabušený kvalitní akcí, která vtáhne do děje od první minuty. A nemá jediné slepé místo. A dál v ději tempo vůbec nezvolňuje. Vlastně celé rozplétání minulosti spojené s přítomností je dost napínavé. A hned vás bude o to víc zajímat, co s tím vším má navic k tomu společného rodina viceprezidenta. Noční agent je velice povedený seriál, který si  druhou sérii jen týden od své premiéry právem zasloužil. 4,4/5. Celá recenze ZDE. S2: 2024 ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama