Reklama

Reklama

Supl

  • Česko Záskok (festivalový název) (více)
Trailer 2
Argentina / Španělsko / Francie / Itálie / Mexiko, 2022, 110 min

VOD (1)

Sečtělý profesor začne učit na střední škole ve čtvrti, kde kdysi vyrůstal. Ta se ale mezitím hodně změnila a on navíc musí řešit vlastní minulost i vztah s otcem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy o učiteľoch mám veľmi rád, takže som sa celkom potešil, že tu máme ďalší kúsok z tohto prostredia. Argentínci zvyknú točiť super film, a o to viac som sa teda tešil. Ale napokon som z toho zostal zarazený, lebo El suplente vôbec nesplnil moje očakávania. Lucio mi prišiel ako učiteľ nevýrazný a ústupčivý. Neviem veru, či by si reálne touto "taktikou" dokázal získať dôveru tých drzých a znudených študentov, aby mu dovolili až tak nazrieť do ich súkromia. Filmu dominoval škandál s drogami, no na môj vkus to bolo až príliš sociopatické. Nuž, škoda toho, ale niekomu sa možno bude páčiť viac ako mne. ()

Reklama

Galerie (7)

Související novinky

12. ročník Festivalu argentinského filmu

12. ročník Festivalu argentinského filmu

25.10.2023

Ve dnech 26. - 30. října 2023 se v kině Lucerna uskuteční již 12. ročník Festivalu argentinského filmu Cine Argentino, který patří již k tradičním kulturním akcím pražského podzimu. „Ani v letošním… (více)

Reklama

Reklama