Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prahu dostihne vlastní teze o tom, že divácké návyky se nemění. A tak se pořad Dobré ráno, Brno! (II. série) na obrazovky zkrátka musí vrátit. Ředitel Plíhal má po počátečním průšvihu více štěstí než rozumu, když svolí, aby se režie ujala mladá krev. Nikdo by asi nečekal, že právě o režisérské křeslo tohoto pořadu se ale nakonec povede urputný boj. Odbojná nálada tak ovlivní i populární den otevřených dveří a revoluce vypukne na tradičním plese České televize, kde se konečně ukáže, kdo s kým je opravdu kamarád. (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Průměrné hodnocení pro druhou sérii mi vychází na čtyři, ale uděluji tři hvězdy. Ony sice epizody ze začátku fungovaly jednotlivě a hodně jsem se u nich bavil, říkal jsem si ale u nich, že se toho třeba příliš dějově nestalo. A tak jsem se uchlácholil s tím, že se něco stane příště. Nebo že se to příště prostě rozjede. A ono často nic, třeba sedmá epizoda měla zůstat možná tak jako nějaký bonus. No, jenže druhá řada se prostě bojí udělat něco zásadnějšího. Ať už nějak zajímavě naložit s nemocným Mirkem, případnou pomstou Šmardy (který nakonec akorát všechno odkýve), nebo s popraskem ohledně ducání. Všechno to jsou zajímavé premisy, které se rozvedou sotva napůl. A co se týče Andrey, to byla totální bezradnost. A co nějaké klady? Radka si to (s džusíkem v ruce) v této řadě brutálně dávala, soundtrack byl taky super a dostali jsme hodně Cyrila bez trička. A také camea podle mě druhá série dokázala využít lépe než ta první. No, a Dobré ráno tedy zřejmě končí (v době psaní komentáře nepotvrzeno) - epilogy formou popisků k fotkám vnímám jako výsměch fanouškům tohoto originálního seriálu. Zajímalo by mě, zda se tohle zakončení plánovalo už během natáčení, nebo bylo dodáno až po něm, kdy se tvůrci dozvěděli nebo rozhodli, že třetí řada nebude. Což se asi nikdy nedozvíme. Já bych pro třetí řadu každopádně byl, podle mě se toho dá ještě hodně vymyslet, jen se nebát. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vlastně stejné jako první série. Opět tu jsou momenty, které ukazují Prušinovského genialitu kde se nebojí skloubit satiru, humor, vážné téma a bizár, ale taky je tu dost hluchých míst, které si klidně mohl odpustit. O Dobré ráno a trefování se do televize už tu prakticky vůbec nejde a osudy postav až na výjimky nakonec nejsou extra zajímavé a jako úplné finále druhá série obstojí tak na půl. Velký palec nahoru pro Zuzanu Zlatohlávkovou, která si všechny scény ve kterých je krade s přehledem pro sebe...60% ()

Reklama

Cermicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.4 matematicky zaokrouhleno dolu. Druhá série se bohužel nedostává na úroveň jedničky, ale krom Breaking Bad mi ukažte, který seroše to dokázaly! A o to víc v českym prostředí! Dvojka je stále nadprůměrnej počin, kterej se však místy nevyvaroval menších či větších přešlapů. V konečným zúčtování pořád ale baví a jede si svojí laťku a za to si zaslouží ocenění👍. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Dobrá ráno, Brno, mě potkala v televizi v době, kdy jsem objevoval sérii první a byl totálně v šoku z toho, jak povedený a zábavný komediální příběh to je. Druhá série má každopádně momenty, kde jsem se řezal jak protrženej, ale i momenty, které šly úplně mimo to moderátorství Dobrého rána, což prostě byla hrozná škoda. Také tu trošku do extrému vytáhli postavu režiséra Mirka, který mě první polovinu série dost sral, než se trošku uklidnil. Pořád ale v celkovém kontextu super, měl jsem se každé pondělí na co těšit a myslím si, že se k tomuto seriálu moc rád opakovaně vrátím. Kdyby byla třetí série a udrží si podobnou kvalitu, budu nadšen. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jeden brněnský orloj slabší než první série. Ještě víc rozhárané, míň prostoru pro vedlejší postavy jako například jsou osvětlovači nebo Mucha, zbytečně velký fokus na Jana Kolaříka, míň humoru….prostě mi přijde, že nastavená laťka byla spíš podlezena. Ale i tak díky za tento ne zrovna korektní seriálek a Brnu třikrát hurá. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě si můžeme na zdi vedle zasedací místnosti všimnout dvou plakátů. Jeden je na seriál Trpaslík (od r. 2017) a druhý na Snědou tíseň ze seriálu MOST! (od r. 2019). (Leopard105)
  • Hra, kterou Johana (Beáta Hrnčiříková) hraje na konzoli, je „Kingdom Come: Deliverance“ od českého vývojářského studia Warhorse Studios. (jetamkadlec)
  • Andreino (Simona Lewandowská) pivo Samobrno u Cyrila (Ondřej Kokorský) na zahradě mění na stole v každém záběru polohu, aniž by se ho Andrea dotkla. Chvíli je etiketou obrácené směrem do kamery, potom jsou etikety na straně a v dalším záběru je láhev znovu etiketou natočená na kameru. (klukluka)

Reklama

Reklama