Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 15. film - Normálne by som asi "Falling For Christmas" dal trošku iné hodnotenie, no musím film aspoň trošku vyzdvihnúť. V prvom rade vďaka Lindsay Lohan, ktorá vyzerá, že sa konečne reálne postavila na nohy. A prináša herecký comeback aký potrebovala ("Among The Shadowsbolo totiž otrasné). Je vtipná, no súčasne vie byť aj veľmi príjemná. Baví ma tiež, že si jej postava Sierra dokonca aj zachová svoje vlastné charakterové črty. Má síce výpadok pamäte, no ten charakter je tam kdesi v hĺbke zakorenený. Nezačne sa správať úplne inak. Dáva to filmu celkom dobrú dávku komédie. Okrem toho ale aj je vidno, že sa vie snažiť. A skrz tie úsmevné momentky a humor sa ukazuje aj šarm filmu. Takže nemôžem byť na neho zlý. Ako milovník Vianoc budem zhovievavý a pošlem Lindsey domov s trošku lepšou známkou, ako by si film zaslúžil. Ale prajem si, aby jej talent bol na obrazovke viac a aby už nerobila hovadiny, ktorými by spadla opäť dole. Hodnotenie: B- ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Zápletka fajn, ale aby to fungovalo, musí se dost přiohýbat realita. Proč to má asi tak mizerné hodnocení? Jako hlavní bod vidím problém ve vnímání ekonomiky. Peníze tam neřeší nikdo kromě hlavního romanťáka. Sedí na zadku a brečí, že konkurence maká. Rozmazlená dědička je chvílemi nesnesitelná a chvílemi příjemná. Její snoubenec si ty od začátku očekáváné kopačky prakticky nezaslouží. Na pohádku (pro dospělé) je to málo pohádkové. Na komedii málo vtipné. ()

Reklama

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka, ktorej by sme sa v telke určite vyhli, ale na Netflixe si to pozrieme. No s jednou výnimkou a to s obsadením kedysi slávnej drugstar Lindsay Lohan. Tá si v podstate až na pár výnimiek zopakovala svoju rolu zo svižnej komédie Len trošku šťastia, toto je zrejme ako keby neoficiálny vianočný remake. Samozrejme viete ako sa film skončí hneď v úvodných minútach, nechýba tomu ani milé nebiele dieťa, zimný rezort a v neposlednom rade aj vianočný deduško pripomínajúci Santa Clausa. Pre ľudí, ktorých privádzajú vianočné gule do extázy mastrpís, pre mňa, ako diváka, ktorý si rád občas pozrie aj takto ladený film taká príjemná a neurážajúca oddychovka. ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velký comeback Lindsay Lohan v podobě vánoční romcomové spatlaniny využívající ta největší klišé a nejnižší společné jmenovatele, které žánr nabízí, a představuje je v zoomer-friendly hávu. Sám o sobě takřka bezvýznamný, zbytečný, a tedy zcela ideální film pro Lindsay a její comebackový výkon, který fakt neponechala náhodě, skvěle pracovala s charakterem a "svou" ztrátou paměti, a připomněla, že comedy zvládá levou zadní i po pauze. LiLo nejen že je na celé věci tím nejpříjemnějším, ale doslova ji celou od začátku do konce táhne. Je nejen herecky velmi ve formě, ale zároveň i krásnější, než kdy jindy (fakt, děsně jí to sluší!), a to moc rád vidím. Snad jí tentokrát ten comeback vydrží. Mám z ní velkou radost, asi proto to velkorysé hodnocení. Lindsay je prostě sama o sobě důvodem pro hvězdičky, sorry jako. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)
  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)

Reklama

Reklama