Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V luxusním karlovarském hotelu se najde prst v polévce a mrtvola kuchaře v popelnici. Hlavní podezřelý z dávno odloženého případu se náhle objeví v Praze. Dítě musí hrát vysokou hru. (Česká televize)

Recenze (31)

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faberovou bych doma nechtel ani zadarmo, jeji neustale otravenej ksicht a trapny kecy jsou fakt paradni. Vecerni sledovani televize by melo bavit, drama sokovat atd. Ale proc nekdo vytvori postavu, ktera cuci jak chleba z tasky? Jinak je to takove nijake, proste se nekam jezdi, neco se resi obcas hrozne artovej zaber...atd. Hanzlik se tam chudak potácí a tema vysetrovani je zase jeden z konicku dítěte, takze priste cekejte dil jak nekdo ukradl klobasu z lednicky. Dítě a jeho projev v dřívějším díle, že nikdy nenosí zbraň ale jako že fakt nikdy a aha? Neustale to stopuju..../ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nešťastný je zejména obsazení Krobota. Herec spíš pro jinej druh filmů, ale jako kriminalista prohrává na plný čáře. Pachl navíc k ohledu na složení vyšetřovací trojice musel zvolit unyle odfláklý případy. Nemá to tempo, nemá to mysterium jako Rapl, nemá to nic. Musim uznat, že sedmu jsem nesledoval, a končím. 30%. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrej díl. Zatím asi životní role Štěpána Benoniho a vůbec dobrý casting i ostatní herci. A hotel Pupp ve Varech byl dobré "jeviště" story...koukám, že na rozdíl od Kriminálky Anděl, Modravy i Specialistů je tady hodnocení trochu výš, ale proti tomu nic nemám. Marika Šopošská má roli, kde konečně nahraje naivku nebo blbku a vede si docela dobře. Spokojenost. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znělka jako by v příštích minutách měli odhalit definitivně kdo zastřelil Kennedyho a pak případ, který mi připomíná Malý Pitaval. S tím rozdílem, že tenkrát jsem jim to věřil. Tady je to vlastně všechno jedno a vyšetřování je jen taková ta nuda co se musí udělat. A mimochodem, proč musí všichni kriminalisté chodit oblíkaní jak bezdomovci? Vím, že Cybill Shepherd (ano nebyla to policajtka ale detektivka) z Měsíčního svitu se asi už nikdy nevrátí, ale proč se musí každá žena v současných kriminálkách oblékat do strašných hadrů, na každého neustále štěkat jako by měla své dny celý měsíc? ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jaké koníčky a záliby ještě policista Dítě má? Minule dostihy, teď karban, příště možná bude případ o vlašáku s rohlíkem, které si rád dává ke snídani. Některé motivace postav jsou minimálně značně nejasné, Hanzlík zde nemá moc co hrát, Šoposkou pořád berou z profilu, takže si vždy vzpomenu na Panoramixe, jak potkal Kleopatru ("ten nos, ten nos!"), a nakonec mě vlastně potěšilo jen to, že po dlouhých letech se točilo v interiérech, kde Sváťa Kuřátko bojoval proti Bruderově alkoholismu v jiném seriálu. Podané naprosto nevzrušivě, a ačkoliv je zřejmé, kde tvůrci chtěli, aby jako byl humor (někdy dokonce intelektuální, což mi připomene jeden díl Comebacku), na mne to zrovna moc nepůsobí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ve 45. minutě vidíme, jak si kpt. Fáberová (Marika Šoposká) vybírá z bankomatu v Praze na mostě Legií. Bankomat se ve skutečnosti na tomto místě nenachází. (Winster)
  • Dům, kde se uskuteční zinscenovaná karetní hra, při které dojde k zatčení podezřelého „Gruzínce“, se ve skutečnosti nachází na Malostranském nábřeží v Praze. (ArthasKarfa)
  • Ve 40. minutě hraje Fáberová (Marika Šoposká) hazardní hru a bankéř jí rozdá karty. Jakmile je zvedne do ruky, vidíme, že drží křížovou pětku a srdcovou dvojku. Jakmile karty vyloží na stůl, vidíme, že měla křížovou dvojku a károvou pětku. (dejv997)

Reklama

Reklama