Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při honu na vlka je zastřelen jeden z myslivců. Nejdříve to vypadá jako nehoda, ale později vyplyne, že se jednalo o plánovanou vraždu. Střelec cíl minul a trefil omylem někoho jiného. Následně je stejnou zbraní zastřelen místní podnikatel se dřevem a konkurent nejvlivnějšího muže v okolí starosty Pokorného. (prima+)

Recenze (32)

JB001 

všechny recenze uživatele

Z pouhopouhé zvědavosti jsem si ten pilot pustil a na rozdíl od mnoha kritiků to nevidím tak tragicky. Přišlo mi to docela zábavné. Možná nechtěně, ale třeba to byl záměr. Postava té mladičké policistky je v rámci genderu fajn. Ukazuje, že nejenom mezi policisty je spousta blbců. Kvůili Lindě Rybové zkusím i druhý díl ()

negativ odpad!

všechny recenze uživatele

Pomalu se stávám rezistentní na Kratom, tak by to chtělo něco silnějšího. Rád bych zkusil to, na čem frčí Lenka Hornová s Gabrielou Erleovou a občas asi dají taky zobnout Terezce Švejdové. Ale teď vážně! Proboha co to jako má být??? Blábol plný tak bizarních dějových zkratek, naprostých nesmyslů, nelogičností a trapných hlášek. Rozepisovat je by bylo na dlouho, ale opravdu považujete diváky TV Prima za naprosté prosťáčky? To je vrcholná arogance a drzost. Nepřijatelné. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Seriálem na téma "náčelníkem snadno a rychle" se evidentně budou postupně rozkrývat dávné události hlavní postavy. Což bude asi trochu otrava-alespoň pro mne, byc řekl. Asi zajímavější než hlavní postava je dychtivě snaživá mladá policistka, u jejíž postavy nemám úplně jasno, zda to má být lehce komická figurka nebo tomu dávájen rozměr normálnosti, že policajti jsou taky jenom lidi. No a první případ? Plus za to, že nebylo snadné odhalit pachatele na první dobrou. ()

DanielDall

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá.  Jsou to Vraždy  mezi muškáty smíchané s Banshee. Co tam zatím chybí z Muškátů :  manželka vesnického poldy co ráda vaří,  otec hlavního hrdiny(ky) na vejminku a stará paní s chodítkem.  Co tam chybí z Banshee jsou Amishové, Drsnej majitel jatek,  obchody s drogama, asijskej LGBTQ IT kadeřník, Černej Bývalej boxer s hospodou , Indiánská rezervace, hříšná mladá amishka. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

No, určitě tomu dám ještě šanci, protože Majer je sympatický chlapík a běhá tam ten vlk, ale nepřiznaná vykrádačka "Banshee" (jehož kvalit tohle zatím nedosahuje ani náhodou), přemíra kravin, celková lacinost a amatérské výkony některých herců mne pro další sledování "Zákonů vlka" nenadchly ani náhodou. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama