Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladík Matt Sullivan sa rozhodne žiť "40 dní a 40 nocí" v celibáte, aby tak zabudol na svoju starú lásku Nicole, ktorá ho opustila. Takže: Žiaden sex. Žiadne sexuálne dôvernosti, hladenie, boskávanie. Žiadne lízanie a maznanie. Nič takého. A ani žiadna masturbácia. Podarí sa mu splniť tento záväzok, čo na seba zobral? Mne sa to len horko ťažko podarilo dopozerať až do konca. Pretože film s tak hlúpym scenárom som už dlho nevidel. Pokiaľ však myslíte viacej svojim pohlavím ako rozumom, tak by sa vám to mohlo páčiť. * ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

40 dní a 40 nocí je typická americká komédia, ktorá sa môže pochváliť originálnou zápletkou, ktorá volá po všakovakých vtipoch a trapasoch a ktorá je následne zabitá romantickou dejovou líniou. Líniou, v ktorej je dievča v podaní Shannyn Shossamon konfrontované z problémami, ktoré v skutočnom svete akosi prestávajú dávať zmysel, ale aj tak je to človek, ktorý sa dokáže pajediť aj celé týždne aby potom zo sekundy na sekundu odpustilo. Tým chcem, len povedať, že romantická línia tu absolútne nefunguje a uberá filmu na komickosti. Hartnett v období kedy vyzeral skôr ako homosexuál ako lámač ženských sŕdc. Film dokáže pobaviť, ale len na malú chvíľu a len raz. ()

Reklama

halogenka 

všechny recenze uživatele

Další teen film točící se okolo sexu, nebo v tomto případě teda spíš nesexování. Nuda nuda, šeď šeď. Všechny tyhle filmy jako by splívaly v jeden, režiséři je sekají jak Baťa cvičky podle stejného mustru. Jediné, co mě pobavilo, byl název porna In Diana Jones. Ale co už mi přišlo opravdu nehorázně tupé, byla erotická scéna s kytkou... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže si pod subžánrem teenegerská komedie představím tenhle film, pak to ještě není tak strašné. Trocha romantiky, trocha humoru (ne zas tak pokleslého), trocha hezkých tvářiček, trocha ideálů a také trochu více v tomhle žánru neodmyslitelné erotiky... Tenhle film přesně ví, co chce a dosahuje toho... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tedy myslel jsem si, že to bude MNOHEM horší. Podle mě by si ale tvůrci měli vybrat, jestli to bude prasárnička anebo romantická komedie, dost to osciluje. Zaujaly mě (ZZAASSEE) fórky v druhém plánu -i když těch tady moc není- jako třeba název péčka In-Diana-Jones. Nicméně vím, jak podobné filmy přestat točit. Stačilo by, aby se hlavní hrdina hned na začátku filmu přestěhoval...nebo aspoň pošopunul postel ;-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Stejně tak v brýlích Nicole hned v úvodní scéně se odráží mikrofon. (don corleone)
  • Scenárista Rob Perez povedal, že film ponúkol každému štúdiu a už len čakal na odpoveď. Nakoniec sa mu podarilo scenár predať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama