Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (96)

mizach 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd a příjemné finále. Nic nečekat a nechat se překvapit byl dobrej krok. Skvělá Eliška Balzerová a Simona Lewandowská. Dobrá pointa s Vondráčkovou a její svatbou. Asi to nebude film roku, ale nestandardně lepší pokračování první Aristokratky je to jistě, i přes trochu upoceného Lišku, Pechláta i Jeřábka. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Znám literární předlohu a je mi jasné, že film může být "jen" na motivy, ale druhá aristokratka měla ještě lepší švih než první. Překvapila Deniska - představoval jsem si ji menší, navíc filmová překvapivě předvedla, že má nejen rozum, ale i cit. Parta se jaksepatří sehrála a na výsledku je to znát. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pokračování zámeckých figurek v ještě větším pitoresknění už takhle nablble napsaných postav pro středoevropský divácký trh. Punkerský vánek zavál Simonku s jejím absťákem z drog, který využije při moučnění buchet, mimozemský údržbář Liška, uštěkaný Čermák a svatba s podporou rakety Helenky Vondrážkové. Už tam chyběl jen Michal David, Venca Neckář a Langoš. 40% ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Dyková   a  Čermák    dosti  přehrávali  . Liška  i  Pechlát  ,   hráli  stále  na  jedno  brdo  a  Simona  L.  místy  až  trapná  . Svatba  na  zámku   poněkud  mimo  mísu  a  Helena  V.  tam  měla   podivný  štěk  .  Pro  mne  horší  než  jednička ,  tedy  Aristokratka .  A  pořád  tam  v  jednom  kuse ,   hrála  ta  lehce  přihlouplá   hudba  . Všeho  moc  škodíííí !      Prostě  slabota .  Díky  Yvoně  dám  * a  třičtvrtě .  Bude  i  trojka  ???  Snad   néééé . ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Aristokratka ve varu na mě zapůsobila veskrze podobným způsobem jako o pět let starší jednička: Jde o úsměvnou, oddechovou komedii, v níž mě opět více bavilo trio pomocníků než trio "Kostek", přičemž na scénu nově přišedší Simona Lewandowska měla též jisté humorné kouzlo - možná prvoplánové, ale funkční. Moc se mi líbila svatební linie - ať už se jednalo o přípravu vdavek nebo dojemný příběh paní Tiché o "Helence". P.S. "Lásko má, já stůňu!" ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno