Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám sice rád originalitu, ale pohodové klišé mne také často uspokojí, což je přesně tento případ. Takže se bavím, když Max chce ukrást diamant. Ještě víc se bavím, když zjistím, že agent FBI ví, že Max chce ukrást diamant. Ovšem co by to bylo za story, kdyby Max nevěděl, že agent FBI ví, že chce ukrást diamant. Proto je krádež povinností a občasné pokusy o překvapení zase důvodem k veselí na účet tvůrců. Když k příjemné zábavě ještě přidám vzpomínku na žraloka lapeného na udičku, tak i tu čtvrtou hvězdičku s klidem v duši udělím. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Špičkoví zloději diamantů se rozhodnou odejít do důchodu a seknout s řemeslem. Už mají dost a riziko se zbytečně stále zvyšuje. Navíc je jim v patách detektiv FBI Lloyd, který sice nemá důkazy ale šestý smysl a zatracenou chuť párečku krádeže dokázat. Problém je v tom, že na jeden z ostrůvků v karibiku, kde si naši vysložilí zlodějíčci užívají zasloužený odpočinek přijíždí luxusní zaoceánský parník s Napoleónovým diamantem. Ten by se nádherně vyjímal ve sbírce ukořistěných kamenů. Jenže Loly chce už klid a rodinný život a Max se naopak v důchodu začíná nudit... Tohle komediální krimi je taková nenáročná jednohubka na večer. Akce tam moc nečekejte. O vtip se tam stará Harrelson (Lloyd) a celkem mu to jde. Čeho si však divák užije nadmíru jsou překrásné záběry na moře, zátoky, taneční večírky, plážové bary s koktejly... Prostě Karibik. K tomu dravá Salma v plavkách... Pokud by mně někdo chtěl přemluvit k takovémuto důchodu, neváhal bych ani vteřinu a nějaký diamant by mi byl šumák :-). V součtu je to však maximálně na 3 remory. * * * ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem uvěřit, že tak nemastný-neslaný film mohl od takových tvůrvů vzniknout. Ratner je velice dobrý řemeslník, ale toto není ani po řemeslné stránce odvedené solidně. A herci? Pch.., nudit se mohli doma zadarmo, a né před kamerou za miliony doláčů. Fakt podprůměrný snímek, který mě fakt nudil. A to je dost smutný fakt!!! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Stručně. Vezmu to hodně stručně..tohle je film, kterej si na nic nehraje, nemusí se vymejšlet nic co by v tom mělo být, bylo nebo nebylo. Ať se jdou vysrat všichni Bondové a podobný poťouchliny. Když se setmí mi udělal nekonečnou radost, je v tom kouzlo, romantika, akce a neskutečná dávka humoru, přesně tak jak to mám rád. Sedlo mi to jak prdel na latrinu, Woody byl boží, Salma mě nebere, a Pierce..k nakousnutí. A to fakt nejsem buzík. Postelová scéna byla neodolatelná, a to jak Pierce vymrdal s celou Ef kurva bí aj na konec ..ojedinělý. malinko jsem zatrnul když Woody jakože přechcal Pierceho, však Pierce si největší poklad nakonec odnášel, tímžto vyhrál a já tleskal jak malej smrad u Tipa a Tapa. Pět hvězd a dám si to znovu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama