Reklama

Reklama

One Tree Hill

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2003–2012), 139 h 46 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

James Lafferty, Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton, Sophia Bush, Moira Kelly, Craig Sheffer, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. (ČSFD)

(více)

Recenze (94)

murthags 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po shlédnutí 4 série jsem propadl do světa One Tree Hill, prostě výborný drama se skvělým hudebním vkusem, skoro jsem slzel v oči když hráli mé oblíbené písničky, od přeslazenýho Keana, Kashmir od Zeppelin, Coldplay a ukončení série vždycky s Snow Patrol...Hodnocení: 1.řada 95%, 2. řada 98%, 3. řada 96%, 4. řada 100% // Dále 5. řada 75%, 6. řada 78. Abych řekl, tak už nevím co by OTH mi mohl nabídnout dále v 7, 8 a 9 řady. Končím. Můj pětihvězdičkový hodnocení patří první čtyři řady, ty další považuji jako omyl, že jsem na to vůbec díval. ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vyplnil několik mých posledních týdnů, dnů a hodin... a nelituju ani jedné minuty. Seriál, s jehož hrdiny jsem toho "prožila" tolik, že mám pocit, jako bych je znala odjakživa. A v neposlední řadě seriál, díky kterému jsem si zamilovala basketbal jakožto skvělou podívanou plnou vysokých a svalnatých chlapů ;)) Škoda jen že s koncem 4. série šel celý One Tree Hill pomalu, ale jistě do kopru, a to co následovalo potom, už je víceméně neředěná nuda. / "Believe that dreams come true every day, because they do." ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem pořád na začátku první série, ale musim říct, že tenhle seriál se opravdu povedl. Sportovní drama z prostředí střední školy - to je něco pro mě. A tak sympatický herecký obsazení tomu dodává všechno, co by měl seriál mít. Prozatím dávám 95%. Vzhledem k tomu, že už to má celkově tolik dílů, tak je takový hodnocení opravdu předčasný. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál a případně něco dopíšu. ()

Randyz 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů, které znám a ve své seriálové kategorii si myslím, že jednoznačně vede. Za tu poměrně dlouhou dobu, co jsem tento seriál sledoval se na něj nabalila spousta vzpomínek a emocí z mého reálného života. Při vzpomínce na něj si, krom jiného, vzpomenu určitě i na svůj "pohodový" život na kolejích a předhánění se se svými skvělými kámoši, kdo dřív dokouká danou sérii a na to jak mě jeden z nich neustále štval tím, že mi děj dopředu vyzrazoval :-) Na seriálu bylo skvělé sledovat to, jak se postavy v něm vyvíjí od jejich pubertálních let až po jejich rodinný život a zároveň snad neexistoval moment, kdy bych se mohl začít nějak víc nudit. Seriál neustále překvapoval. Obzvlášť v momentech, kdy to člověk nejmíň čekal. Snad jen poslední 9. série mi přišla kapku moc černo-bílá a vzpomínková, ale to se dá pochopit a seriál si určitě závěrečné poohlédnutí za minulostí jeho hrdinů určitě zasloužil a člověk si u toho sám docela pěkně zavzpomínal, co během té doby, co seriál sledoval, všechno prožil. ()

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Každá holka má seriál z dětství na který nikdy nezapomene. Většinou to neni nic super kvalitního, ale kvůli tomu jsme na to nekoukaly. Ať je to Beverly Hills 90210, Čarodějky nebo Gilorova děvčate. One Tree Hill je srdcovka pro mě,  já se sžila s Brooke a brečela jsem když to celý končilo. Ale musím říct, že prokousat se půlkou první série bylo peklo ! Chad Michael Murray 8 dílů řešící basketball mě málem odradil. Ale jsem ráda, že jsem vydržela ! Protože po těhle 8mi dílech to je jen lepší a lepší až do chvíle, kdy Chad seriál opustí úplně a pak je to nejlepší ! Jinak písnička v úvodních titulkách je geniální stejně jako celý soundtrack. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (60)

  • Chad Michael Murray měl původně hrát v seriálu O.C. postavu Ryana, avšak byla mu nabídnuta role Lucase Scotta v One Tree Hill, pro kterou se nakonec rozhodl. (Redík)
  • James Lafferty byl v průběhu natáčení jediný skutečný teenager mezi hlavními představiteli. Ke konci druhé série ovšem i on dovršil dvacítky. (Redík)
  • James Lafferty nemusel moc předstírat, aby mohl hrát roli Nathana. Už na střední škole byl skvělým hráčem basketbalu. (Azuko)

Reklama

Reklama