Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Jak outsiderská zebra vyhrála Kentucky derby...kdyby aspoň opravdu ten závod udělali v Kentucky parku a ne na nějaké zapadlé tribuně...samozřejmě je to blbost největší, ale...český dabing tomu dodal grády...Genzer se Suchánkem a Hezucký jako pelikán Husa....no to jsem se mohla potrhat smíchy...jako komedie super. Za příběh 1* ale za komedii 5*, tudíž průměr. Howgh ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Velmi ale velmi obyčejný film pro malé děti. Kterému bych se nebál dát pouho pouhou hvězdičku za čas, který jsem s ním strávil. Ale pozor pokud uvidíte film hezky česky,tak Vás překvapí velmi pěkný dabing, ve kterém dominují sice méně známější dabéři, ale za to známí lidé např: čtveřice z "TELE TELE", Patrik Hezucký, ...Zkrátka u tohoto filmu se český dabing velmi povedl a vyzdvyhl ho trošku výše. ()

Reklama

Beatle 

všechny recenze uživatele

Nejspíš je to něco mezi tři a čtyři. Ke čtverce by mě vedli docela smysluplné dialogy, Bruce Greenwood, povedená hudba a moje osobní touha, stát se trenérem. Také poznatky o rozdílnosti koní a zeber (a nemluvím o pruzích :P) a krásně vybraná zvířata. Ke trojce mě vede předpovídatelnost příběhu, naivita - ale tu odpouštím, protože je to film pro děti a hodně nepovedené animace, kdy byly zvířata dělány počítačem celkově. Ty byly hodně mizerné a dítě starší 7 let to již muselo poznat ;) Ale všeho všudy, měl film všechno, co měl mít...přátelství, akci, dojetí, naději, touhu, smích a ponaučení. Co více předat našim potomkům? ...u filmu jsem se bavila na čtyři hvězdičky, ale hodnotím třemi za to, že už nikdy nepřestanu být takové dítě, abych ty malé detaily neviděla :) ()

Džasman 

všechny recenze uživatele

Tak po včerejším znouzhlédnutí v TV jsem se zase skvěle nasmála. Pomalu jediný film, který je supr nadabovaný - mouchy v podání genzera a suchánka naprosto perfektní a "husa" jakbysmet :-) Jako koňák taky musím uznat, že tvůrci si nechali poradit odborníky a i dostihoví koně vypadali jako dostihoví :-). Takový nereálný příběh, ovšem k zasmání naprotsto úžasné :-) ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Ač vzdálen dětskému věku, byl jsem donucen shlédnout toto dílko. Netušil jsem oč půjde, tak zcela nepřipraven (4 dvanácky by to spravily) jsem zjistil, že jde o esenci všeho, co ve filmu nesnáším - mluvící zvířata (případně batolata), která sa chovají jako inteligentní bytosti. A na závěr - krátkonohá, obézní zebra předbíhá o dvě hlavy vyšší závodní koně. Ne! Děkuji, ale dnes jsem již zv..... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Na hudbě k snímku se podílel Sting a hlavně Bryan Adams, jehož záběr sahá od vlastní hudby, přes filmovou, až po hudbu k počítačovým hrám, např. Grand Theft Auto: Vice City (2002). Díky práci na filmech má na kontě už čtyři nominace na Zlatý glóbus a tři na Oscara. (imro)
  • Film je sice klasický, neanimovaný, tj. natočený se živými zvířaty, počítačově ovšem byli hlavní zvířecí - mluvící - hrdinové přemodulováni a upraveni. (Terva)

Reklama

Reklama